Michael Jackson.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by Oana

Viata e cum si-o face fiecare. Vedetele sunt supuse e adevarat la un anumit nivel de stress suplimentar. Diferenta este ca unele din ele stiu cum sa faca fata acestui stress si altele nu. Exista atatea persoane publice cu capul pe umeri care pot sa ramana "normali" si sa nu isi distruga viata... Pe Michael de exemplu nu cred ca l-a distrus adulatia publicului ci mai degraba acuzatiile referitoare la copii abuzati din ultimii ani si faptul ca nu a stiut cum sa isi gestioneze averea. Pacat in orice caz.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own

Pe Michael de exemplu nu cred ca l-a distrus adulatia publicului ci mai degraba acuzatiile referitoare la copii abuzati din ultimii ani si faptul ca nu a stiut cum sa isi gestioneze averea.
Sunt de acord cu tine. Pacat. Si acum ii mai ascult albumele.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ma mir ca n-a intervenit Protectia copilului care la ei e f. vigilenta.Cat despre MJ s-a autodistrus.Ati mai vazut voi cantareti celebri de culoare care sa se fi pocit in halul asta ca sa devina albi.Tipul arata de parca-i deshumat.

Mergi la inceput

Daaa. Ce nu i-a convenit lui . Mare rahat ca era negru . A ajuns o pocitanie.

belutza

Mergi la inceput

Si sunt tentata sa cred ca au fost adevarate si acuzatiile de pedofilietipul nici copii nu si-i i-a facut ca tot omul.s-a insurat de forma cu asistenta aia care a fost platita gras ca sa nu iaba nici o pretentie la copii.Puah!Scarboasa treaba.

Mergi la inceput

Eu nu cred , nu pot sa cred , dar cine stie .. poate asa o fi!

belutza

Mergi la inceput

Nu poti crede pt.ca esti un om sanatos la cap.Dar nu-s atatia pedofili nenorociti fara puzderia lui de bani care sa acopere gurile parintilor acelor copii.Pt. bani, unii n-au nici un D-zeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ar fi bine sa isi gaseasca o sotie normala de dragul copiilor.
Dar oare cine il vrea de sot?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

S-a casatorit din nou in secret la Las Vegas

http://www.jurnalul.ro/articole/104001/michael-jackson-s-a-casatorit-in-secret-a-treia-oara

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

cica ramane fara Neverland
si poate il cumpara Brad & Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

de unde sti?

mai de multe ori stau si ma gandesc cum circula vestile in ro mai repede ca aici...

quote:
Originally posted by dearChris

cica ramane fara Neverland
si poate il cumpara Brad & Angelina

- - - - - - -
vau dagoste

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput