Euforia

Euforia | Autor: wonderful

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de emisiunila de pe canalul asta?Eu,deocamdata,ma abtin de la orice opinie ca sa nu....influentez.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Unele sunt interesante si le urmaresc cu mare placere.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Imi plac, doar ca au inceput cu filme si telenovele.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mie imi plac foarte mult. Sunt exact pe gustul meu, cel putin o parte dintre ele.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

mIE,UNELE EMIS. IMI PAR A FI CONCEPUTE DE MISOGINI CARE NE CRED PE TOARE'BLONDE'.EMIS. DE LA 18 PLEACA UNEORI DE LA LUCRURI OARECUM INTER. CA SA SE PIARDA IN TOT FELUL DE RAHATUSURI.CUM VA EXPLICATI CA OPRAH REZISTA DE ATATIA ANI?LA NOI EMIS.EI CRED CA ERA DISPARUTA DE MULT,LA CAT DE REPEDE NE PLICTISIM NOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Unele sunt de urmarit,de exemplu cele despre bucatarie,amenajari interioare,insa talk-show-ri(e bine scris?)chiar nu pot urmari,e multa forma fara fond,iar pe Corina Danila nu rezist sa o ascult ,si mi se parea de multe ori ca nu lasa invitatii sa vorbeasca.

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu sunt fan euforia de la inceput
Ma uit cu drag la mai multe emisiuni...asta daca nu-mi schimba Bia canalul. E chiar relaxant postul tv dupa parerea mea.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Si mie-mi place.
Este intr-adevar un post relaxant care le cuprinde pe toate. Ma rog...cu mici exceptii.
La noi tv-ul merge ori pe Minimax (pt fiica-mea) ori pe Euforia. E un post dragutz. Nu se compara cu postul Acasa TV...deja mi-e greata cand butonez si dau de telenovele.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Majoritatea emisiunilor sunt interesante,insa cele prezentate de Manuela Fedorca si Corina Danila sunt cam "trase de par"

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Nu tin minte titlul,dar pe mine m-a mirat emis. aia cu miresele americane:cata munca, tensiune,repetitii care se soldau cu lacrimi, istericale,totul devenea un cosmar.Sper sa nu imprumutam si asta de peste ocean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Majoritatea emisiunilor sunt interesante,insa cele prezentate de Manuela Fedorca si Corina Danila sunt cam "trase de par"

Mirela
Come on baby!

Da. sunt de aceeasi parere.

belutza

Mergi la inceput