Katik,da nu-i dracu' asa negru![]()
Helbi,nu in Bucuresti,in Sibiu dar cred ca peste tot e cam la fel.Eu zic ca ai timp sa le faci pe amandoua in 3 saptamani.N-am intrebat daca au si regim de urgenta ca eu am timp la dispozitie 1 luna dar pasaportul cred ca ti-l face in 2 zile(asa am auzit sau parca am citit in ziar)
Acte:
copie si original dupa:
-contractul de vanzare-cumparare sau actul de spatiu
-certificatul de nastere,
-cartea de alegator,pasaportul sau o copie dupa vechea C.I.(eu trebuia sa dovedesc cu ceva ca sunt eu cea care vrea sa-si faca C.I. noua,din cauza ca am pierdut-o)
- timbre fiscale in valoare de 4 RON si chitanta de 7 RON de la Posta (astea sa le cumperi intai si dupa aceea sa mergi la politie)
- cartea de alegator si vechea carte de identitate (in cazul in care nu-s pierdute)
Daca esti maritata copie si original dupa certificatul de casatorie
Daca esti divortata hotararea de divort, copie si original
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze iunie
la noi pasapoartele se fac in citeva zile, exista si regim de urgenta dar asta merita numai daca esti f.f.f.grabita, in rest nu merita de platit taxa.
ati vazut ce-a zis tariceanu ieri despre documente? cica se simplifica rau si se vor face f. rapid (nu mai retin termenele
) dar aceste termene nu vor fi respectate in bucuresti![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Dragutzele, dar pe Iorga in Bucuresti la pasapoarte aveti idee cum mai e problema, mai sunt cozi?
Am constatat ca trebuie sa imi schimb pasaportul
, am din ala valabil 5 ani.
Multumesc si scuze de intruziune!