FIV 125
Raspunsuri - Pagina 8
Chiara spune:
ceau! v-am citit dar nu am mai scris pt. ca nu am noutati si am inceput de ieri si serviciul. luni, pe 9 iulie fac tesctul, tineti-mi pumnii! zouzou, deci eu sunt pe listuta de iulie.
tuturor si sa ne auzim cu vesti bune!
ladyxe spune:
Doamne ajuta, chiara, sa vi cu valoare mare, iti tin pumnii.
ANDRAO, imi pare rau, urmatorul sa fie intrun ceas bun, sa dea DD la iarna sa fim
licurici2000 spune:
desi nu intru decat extrem de rar pe site m-am gandit sa va mai dau o speranta in plus tuturor aspirantelor - banuiesc ca orice reusita e o speranta pt voi cum a fost si pt mine.
dupa un FIv nereusit acum sunt in sfarsit insarcinata. datorez asta celor de la Med Neu LIfe care s-au purtat mai mult decat exemplar cu noi toate care eram acolo. chiar isi merita banii.
prima incercare am facut-o tot acolo si esecul mi-l asum cumva.
daca acceptati cateva sfaturi - zic eu utile - de la mine, nu mergeti la serviciu si nu conduceti.
cam atat. va urez la toate bafta caci cunosc gustul esecului
madlen spune:
Intru si eu cu mare intarziere sa ii urez lui Andicu multe felicitari, sa-ti traiasca bebe Filip si lui Aniast72
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
ana_p spune:
Felicitari, licurici2000! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Inteleg ca repaosul poate influenta oarecum reusita, nu-i asa? Daca mai alte sfaturi pentru cele incepatoare cum sunt eu, le astept cu placere.
Zouzou, pe mine ma poti trece la "iulie-august". Multumesc!
Pup toate fetele si va urez o zi buna!
Ana
KoraPop spune:
licurici2000 FELICITARI si sa fii fericita !Daca ai timp eu ti-as fi recunoscatoare sa ne spui mai multe amanunte despre reusita ta ( ce tratament ai luat,ce productie a rezultat, nr. si calitatea embrionilor etc)Sarcina usoara si bebe sanatos si norocos in viata!
ANDRAO succes data urmatoare la Szeged!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Andrao, poate la unguri e norocul tau. Bafta multa
Licurici, Felicitari si sarcina usoara si sanatoasa! Astept si eu amanunte .
Kora, de azi sunt posesoarea a 15 buc gonal f.
Monica
KoraPop spune:
Bravo Monniland, ai platit ceva pt cele 15 fiole?Jumatate di8n pretul lor intreg sau cum?
Am fost si eu sa donez sange pentru analiza FSH-ului,joi voi avea rezultatul...
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Da, am platit jumate adica un total de vreo 563 ron. Celelalte 11 le voi lua luna viitoare sa nu dau peste cap plafonul farmaciei .
Tin pumnii sa ai un FSH micut, micut.
Monica