FIV 125
Raspunsuri - Pagina 4
valeria72 spune:
De azi intr-o saptamana ma duc sa vad cum stau cu inhibarea si incep stimularea cu menogon 40 fiole, in perioada de la dipherelin incoace am avut ceva dureri de cap, ameteli si un picut de greata dar nu exagerate.
Abia astept sa vad ce zice Prof si sa incepem. Parca nu mai am rabdare mai ales ca in weekend m-am intalnit cu verisoara mea care are o bebita de trei luni dragalasa foc
Aspiranta la titlul de mamica
iazminn spune:
Fetelor, pana in septembrie nu se mai pot face programari la prof Marinescu? Am sunat si mi s-a spus sa sun dupa 5 sept. Pupici
iazminn spune:
V-am zis ca o sa va stresez cu intrebarile si ma tin de cuvant. Pentru ce este importanta histeroscopia in FIV. Eu la primul FIV nu am facut-o si dr nu a zis nimic. Am avut decat HSG( vizualizarea trompelor parca).Este absolut necesara aceasta analiza deoarece imi este cam frica de ea ca am inteles ca doare. Merci
KoraPop spune:
iazminn nu la orice clinica este neaparat necesara histeroscopia,dar la prof. Marinescu se cam cere,depinde poate si in ce toane il prinzi ,au fost fete care au scapat si le-a primit la FIV si fara aceasta interventie,de exemplu M Oana ,dar ea e febletea lui,nu-i asa "fata mosului"?E bine sa ai totusi facuta aceasta interventie pentru a stii starea uterului,mai ales daca nu ai facut nici macar laparoscopie (?)Eu de exemplu am facut laparo si apoi FIV cu acelasi dr.Bafta multa!
ladyxe tu ti-ai facut analizele hormonale de dupa FIV?Sau astepti CM urmator ?
Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
quote:
Originally posted by ana_p
... Gonal F contine numai FSH sau numai LH? As prefera si eu sa fac Gonal, fie si numai pentru ca se face subcutanat. (la mine ultima oara FSH 6.76; LH 5.96), dar depinde ce vor hotari doctorii.
Marrina, incepe numaratoarea inversa, nu? Bafta multa
Gonal F contine numai FSH.
Da, numaratoarea asta inversa imi da o stare de apatie, ca si cum n-as mai avea rabdare.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
marrina spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Marrina, multumesc, dar pana incep mai am. Cred ca vei face tu FIV-ul inaintea mea.
Vreau sa-ti mearga totul bine chiar daca examenul final nu e chiar acum.
marrina
marrina spune:
quote:
Originally posted by iazminn
Fetelor, pana in septembrie nu se mai pot face programari la prof Marinescu? Am sunat si mi s-a spus sa sun dupa 5 sept. Pupici
Eu credeam ca ai programarea facuta de te-ai apucat de analize. Nu stiu unde ai sunat dar la Cab. de sterilitate la Giulesti dureaza destul de mult pana te programeaza chiar daca spui ca e vorba de FIV.
marrina
ala77 spune:
KoraPopn-am apucata sa fac nici un fiv, fiindca am avut doar 2 foliculi, asa ca mi-a intrerupt stimularea. Dar da, la Szeged am inceput procedura. Acum iau AC si astept sa vad daca putem face ceva luna viitoare
iazminn spune:
Marrina am sunat la cabinetul unde consulta dr.Marinescu ( 3161273)caci dupa parerea mea nu am ce sa caut la cabinetul unde face echografii. Mai intai banuiesc ca trebuie sa-mi dea de facut analizele,( cu toate ca stiu care sunt si de aceea as vrea sa ma duc cu ele facute) sa se uite peste ele, sa-mi consulte primul dosar de FIV si apoi ma pot programa la D-na Geta pt a incepe monitorizarea in vederea FIV.Sau gresesc?Pupici
KoraPop spune:
Monilland cum a fost la dr?Iti schimba tratamentul sau nu pana la urma?Scuze daca ai scris si nu am retinut.
Kora
CARPE DIEM!