FIV 125

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

fetelor, eu am tinut solutiile injectabile la temperatura camerei (la sfatul farmacistei). Intr-adevar era luna ianuarie, dar tot erau 23-24 de grade in casa. Am inteles tot de la farmacista ca e mai important sa fie tinute la intuneric.
Pupici,

Adhnana 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

puiramy, te . Chiar nu mai stiam nimic despre tine. Imi pare rau sa aud ca inca nu ai rezolvat problema. Pe cand urmatoarea incercare? Tot in Bucuresti? Multumesc mult pt gandurile tale
marrina, pana la urma am reusit sa ma programez dar abia in ziua 10 de stimulare. Tu te-ai apucat de stimulare?
si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
Monica Elena asa tin si eu toate medicamentele in frigider,in ladita pt legume si fructe;fetelor eu zic sa nu ne stresam si pentru asta,ca nu cred sa conteze atat de mult cateva grade in plus sau minus,in frigider mi se pare mult mai ok decat la temperatura din casa ( pt cine nu are are conditionat )
ladyxe eu am scris pe forum, dar se pare ca nu ai observat,asa ca repet...la al doilea CM de la FIV ( ca primul nu l-am luat in condiderare) am avut FSH 12,59, LH 4,56, estradiol 38 si progesteron 0,35 apoi dupa o luna de mycroginon FSH 11,78....sa vedem luna urmatoare...eu cred ca va mai scadea;tocmai i-a spus dr. T anei_p ca FSH sa nu fie peste 12....dar abia astept sa ii spun de Andicu pe care o dau mereu de exemplu ca ea cu FSH peste 12 a reusit si uite ca acu' are o mandrete de fecior!.Eu zic sa il intrebi pe T daca sa iei sau nu AC pana faci biopsia de endometru,sau poate mai bine faci intai biopsia si apoi la primul CM te apuci de AC si sa iti refaci in fiecare luna in zi 2-3 de CM FSH-ul,sa il monitorizezi pana la urmatorul FIV.Precis va mai scadea,oricum tu ai avut o productie frumoasa si embrioni de foarte buna calitate cu tot FSH-ul tau mare asa ca fii optimista!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Felicia intalneala va fi sigur pe 31 iulie. Mai aproape de acea data o sa anuntam si ora si locul. Abia astept sa ne cunoastem!!

Kitta a venit CM-ul??

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Felicia_ nr. de telefon este:3161277.Poti intreba cand suni la ce ora sa vi pt. spermograma, dar eu stiu ca recoltarile se fac dimineata iar rezultatul il ai dupa ora 12.Daca va este mai usor poate sotul sa recolteze acasa dar sa ajungeti cu proba la spital in max. 30 de min.

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

eu de trei zile fac menogon si azi ma suc la echo sa vedem cum cresc "Outele" =))

Va tin la curent dupa ce vin de la echo

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

valeria sa ai productie bogata si de calitate!BAFTA!Te asteptam la "raport"!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Felicia_ - o sa fiu mai atenta!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Antosit, merci frumos! am sunat, dar nu raspunde nimeni.. mai incerc! O sa recoltam acolo, oricum nu ajungem in 30 de min la Giulesti, si in plus, ma gandeam sa ne "familiarizam" si noi cu baia, sa nu avem surprize la punctie!
Andrada, am retinut! Noi ne cunoastem deja, am ramas cu voi intr-o seara la Ioana, (atunci cand ne-a povestit Sheritra cum s-a dichisit ea pe punctie, iar Aniast ne-a amintit cum sia facut ea intrarea pe DC cu subiectul "Ne dorim un copil urgent"
valeria72, bafta, sa vii cu vesti bune!
MRL, dar nu e cam tarziu eco in z 10 de stimulare?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Dragele mele, sunt in ziua a treia de tratament, dimineata diphereline si seara menogon, iar miercuri ma duc la ecografie, la 7,30 trebuie sa fiu acolo. MRL poate ne intalnim acolo.

Mergi la inceput