FIV 125
Raspunsuri - Pagina 15
Andrada.P spune:
Meda waw ce veste!!! sa iti traiasca inimioarele si sa ai o sarcina cat mai usoara!!
Ana P
Fetelor eu n-am mai scris ca nu prea am ce. Ma pregatesc intens pentru septembrie. Saptamana asta mi-am cumparat Puregoanele ca sa am la ce ma uita cand ma apuca dorul de FIV... In rest... va spuneam ca am inceput sa mananc foarte sanatos si sa fac miscare de la ultimul esec de FIV (acum 1 luna si jumatate). Saptamana asta mi-am facut niste analize sa ma conving ca nu sunt anemica si surpiza: analizele sunt mai bune decat le-am avut vreodata!! Nu-i venea ici dr sa creada. Asa ca sunt pe drumul cel bun si o sa o tin tot asa.
toate FIV-oasele, fara exceptie!
Andrada
Dariela spune:
Aurel-cris si Medamaya - Felicitari pentru bebelini. Sa aveti parte de sarcini usoare iar ei sa fie sanatosi!
Zouzounaki - Multumesc ca m-ai trecut pe listuta. Parca am mai multa incredere acum.
Angelia si Moniland - Concediu placut si vreme buna!
dariela
ladyxe spune:
kora, aproxim. aceeasi dif o aveam si eu cand luam AC, hormonalele o sa le fac saptamana viitoare dupa calculele mele si daca nu isi face de cap CM, abia astept.
Ce ai facut pana la urma cu progest. ai luat pe acela care contine hidroxiprogesteron coproat? Din ce am mai citit, am aflat ca de fapt nu contine si estrogen asa cum s-a mai scris, ci este un derivat de progesteron, este sintetic si mult mai puternic decat progesteronul pe care il cautam.
Sincer nu stiu ce sa mai cred, la ultima discutie avuta cu dr M concluzia a fost ca am mare nevoie de el, poate inject. il asimilez mai bine, sub forma de ovule nu a avut ni un efect, mi-a venit CM peste.
KoraPop spune:
ladyxe am mai scris pe forum,mi-am luat din Germania o cutie cu 5 fiole de progesteron ( hydroxyprogesteroncaproat) a cate 250 mg.Am sa vad cand voi face FIV-ul cat si cum am sa fac,dar sigur il voi face.Mie mi-a venit CM dupa ce am intrerupt utrogestanele,a doua zi.Luasem 6/zi incepand cu ziua ET-ului + 15 fiole de progesteron din Ungaria a cate 50 mg ( 4 in ziua punctiei si apoi o fiola la doua zile).
Kora
CARPE DIEM!
aurel_cris spune:
LUCK,MARRINA,LADYXE,KORA,DARIELA va multumesc din suflet fetelor,va doresc sa ajungeti si voi la odisee cat mai curand.Va tin pumnii si va citesc mereu
valeria72 spune:
Luck o sa-ti scriu cum e cu menogonul luni cand ma duc sa vad cum incepem.
Pupici la toate aspirantele si proaspetele mamici
Aspiranta la titlul de mamica
medamaya1 spune:
Multumesc mult fetelor.
Ce sa va spun, eu eram ferm convinsa ca nu am reusit nici acum, a treia oara, nu stiu de ce asa simteam , am stat linistita in pat, am iesit primele 2 zile( ni s-a spus la spital sa fim atente din ziua 3-6 , ca atunci s-ar prinde), cam atit am luat trat dat utrogestan 6/zi, acid folic1/zi si medrol jumatate pastila la 12 ore..Cam atit.
Pina sa aflu ca sint 3, chiar ma miram ca mi se vede burtica , mai ales seara.... acum nu ma mai mirSper sa fie bine si sa pot duce sarcina cit mai mult.
In rest mi-e foarte foame si somn.
Va pup pe toate , va multumesc inca o data si va doresc sa fiti cit mai repede
Meda
KoraPop spune:
Meda eu cred ca DD ne lasa uneori sa asteptam mai mult sau mai putin,sa ne zbatem cateodata sa obtinem ceva,dar si cand ne da...ne da din plin!Tu esti un exemplu!Te rog ai grija de comorile tale,stai cat mai mult in pat!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
medamaya1 spune:
Kora, sint de acord cu tine.Si noi ne chinuim deja de 5 ani, cu tot felul de trat, inseminari, am incercat si-am tot incercat .. si pina la urma am reusit.
Multa multa bafta tuturor si doamne ajuta