FIV 125

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor, am venit cu vesti,
Am 4 saptamini si:
sg 9,6
sg 10,5
sg 10,6
asa este scris pe foaie, problema e ca marinescu numara 4 , a mai chemat alti doctori sa numere si pina la urma au iesit 3.Mai merg la control pe 2 august, la giulesti, dar voi merge aici la echo peste vreo 2 saptamini sa vad cum sta treaba.
Va pup si numai bine
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Am o extra doza de optimism astazi. Careva interesata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Mersic mult Alina insa am fost la policlinica cu plata din Pantelimon si am gast acolo la recomandarea celei de la ghiseu un dr tare haios si m-am inscris. I-am spus si ca la sfarsitul lunii vreau un concediu medical pt FIV si a zis ca e ok.
Azi sunt posesoarea a 40 fiole menogon si 2 pregnyl si de luni incepem "trebita"

Pupici la toate fetele si sa auzim vesti bune !!

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Antositeu azi sunt Z43 si nimic. Asa ceva nu am mai patit cred ca niciodata! Nu stiu ce sa fac???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Meda 3 inimioare???
FELICITARII x 3!!!

Eu nu m-am putut trezi azi sa imi fac hormonalele asa ca le las pt. luna urmatoare!
Moni concediu placut si vreme buna!
Zouzoule tu iar te-ai dat la fund, ce mai faci, ce mai zici?
Pussicilor vad ca v-ati apucat de renovari, spor la treaba...dar sa aveti grija de voi!
Denisa cand faci testul? Tin pumnii sa vi cu vesti bune!!!
Andicule... vrem poze cu BB Filip!
Liana...?????

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

KITTA eu si dupa primul fiv si acum in prima luna am fost dereglata dar in final au venit uratii!! La primul fiv mie mi-au recomandat utrogestan 5 zile -3/zi!Acum nu am mai luat decat maca 3/zi si mi-a venit in Z42!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

aurel cris , medamaya FELICITARI inca o data si sa aveti mare grija de voi si de bebei
ana
Monilandconcediu placut cu mult soare si fara gram de vant
valeria sa fii optimista si increzatoare , noi suntem cu pumnii stransi.Inteleg ca tratamentul tau este numai menogon , spune-mi te rog cate pe zi , ma intereseaza pt ca si eu o sa folosesc tot menogon.
salut cu drag toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

aurel_cris, medamaya Felicitari pentru inimioare!!! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatoase si voi si !

medamaya Cati embrioni ti-au fost transferati? Mai scrii odata cateva detalii despre FIV-ul tau norocos?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

aurel_cris, medamaya sanatate multa, sarcina la termen cu de nota 10.

bebe_f, ce mai faci? ai reusit sa vorbestii cu dr? care e parerea lor despre faptul ca ti-a venit CM peste utrogestat?

Kora cum stai cu FSH-ul? ceva mai bine?

rezultatele mele au iest bine la ureaplasma, micoplasma, ag clamydia (negative) si culturi din col, mai ramane biopsia de endometru, pe care tr sa o fac la cfr2.
Imi puteti spune daca in ultimul timp s-a schimbat ceva pe acolo, din experienta uneia dintre noi am inteles ca nu prea e totul OK acolo, mentionez ca s-a ales cu candida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

meda ai trei ???Wow asta da veste frumoasa!Sa te ajute DD sa duci cu bine sarcina pana la termen si copiloasii vostri sa fie sanatosi si sa va umple viata de bucurii!Te rog si eu cand ai timp sa ne dai toate detaliile despre FIV-ul tau supernorocos!
aurel_cris si tie sarcina usoara si bebe sanatos si zglobiu iti doresc!
Monilland desi probabil ai plecat deja,iti doresc distractie frumoasa la Vama Veche!
ladyxe FSH-ul meu a scazut putintel, de la 12,59 la 11,78, a scazut cu 0,81 UI asa ca iau in continuare mycroginon in speranta ca va mai scadea pana incep FIV nr. 2 la toamna.Tu cand verifici hormonalele de dupa FIV?
Fetelor eu tot nu inteleg cum e cu valoarea aceasta a FSH-ului cum adica poate fi o valoare,apoi sa scada mai mult sau mai putin?Atunci cum se explica rezerva ovariana,intai e mai putina,apoi cica e mai multa...nu inteleg nimic.Voi cum va explicati?

ana_p multumesc pt iti trimit si eu una cu mult drag,ma bucur ca te-am cunoscut fata frumoasa si finuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput