Transformari ale sanilor in timpul sarcinii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

mi-am adus aminte ca am cumparat o carte despre cum sa ai sani frumosi prin exercitii.este scrisa de o frantuzoaica care a scos si o carte cu exercitii pentru coapse si pentru abdomen.mie imi place abordarea ei si indata ce termin cu alaptatul o sa ma pun pe treaba

Rau nu au cum sa faca1

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ma bucur sa aflu de la mamici care alapteaza ca sanii isi revin cat de cat dupa intarcarea bebelului. Cred si eu ca, poate cel mai important, e factorul geneti. Dar, sigur, natura mai trebuie si ea ajutata, nu ? O sa imi caut si eu sutiene bune si o sa incerc sa le port nonstop, desi va fi destul de greu cu caldurile astea. Ce inseamna un sutien bun ptr alaptat ? Unde trebuie sa fie late ? Cele de la Jolidon sunt bune ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Ma bucur sa aflu de la mamici care alapteaza ca sanii isi revin cat de cat dupa intarcarea bebelului. Cred si eu ca, poate cel mai important, e factorul geneti. Dar, sigur, natura mai trebuie si ea ajutata, nu ? O sa imi caut si eu sutiene bune si o sa incerc sa le port nonstop, desi va fi destul de greu cu caldurile astea. Ce inseamna un sutien bun ptr alaptat ? Unde trebuie sa fie late ? Cele de la Jolidon sunt bune ?

Intr'adevar pe caldurile astea e cam nasol, plus ca porti maieuri si bluze decoltate, dar eu zic ca merita.. O sa vezi ce frumos vor arata sinii si cind alaptezi si dupa.

ceva in genul asta port eu.. ideea e ca sutienul sa umple bine toata cupa deci NU cu arc sub sin sau jumate de cupa la vedere!
Dedesupt, in loc de arc sa fie asa ca o banda mai lata. Bretelele sa tina bine sutienul (nu f subtiri). Mare grija sa alegi un numar potrivit - nu f strimt.. daca il iei acuma si nu umpli bine cupa, nu iti face probleme pt ca pe perioada alaptatului iti va fi numai bun. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Scuze , am trimis linkul gresit, nu stiu cum sa intru sa corectez in mesaj.

Acesta este linkul bun:

http://www.figleaves.com/us/product.asp?product_id=EJ-430&mci=&size=&colour=&image=r10088-p469670-front

Mergi la inceput

Mindy, am vazut sutienul. Cred ca m-am prins cum trebuie sa fie. Maine o sa incep sa caut, sa vedem ce gasesc. Multumesc din suflet.

35+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ashera, eu am purtat (si port acum) sutiene de alaptare de la Jolidon. Au un model f. dragut, dintr-un bumbac de calitate. Din pacate nu gasesc poza pe net, dar am vazut mereu in vinzare la Carrefour.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu am facut o greseala si nu am purtat sutien in timpul sarcinii pt ca nu am purtat mai deloc nici inainte sa raman,nu le suportam si acum sunt cam lasati.
Eram trista tare la inceput cand ma uitam in oglinda cum arata dar acum mi-a trecut.Sotul meu imi spune de fiecare data sa stau linistita ca el ma iubeste si asa cu sanii cum sunt.
Pt mine conteaza ca Maya sa fie sanatoasa si sa pape mult.Cu putin exercitiu poate ii aduc macr pana la jumatate.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Multumesc fetele . Am cumparat de la Jolidon un sutien ptr alaptare, a fost in jur de 40 ron. Era singurul model care il aveau deocamdata, dar vanzatoare mi-a zis ca o sa mai primeasca si alte modele. Singura problema e ca nu pot sa-l port acum din cauza burtii imense pe care o am si care inca nu s-a lasat.

35+

Christian

Mergi la inceput