Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
karligutza spune:
Luna multumim! acum nu mai are karligugurutza nici un comentariu: tac'su-i inginer si mama-sa ii nevasta lu'dom'inginer... hehe Dumneav'u'astra? v-ati revenit de pe urma celor multe multe fresh-uri de portocale? cu ce v-ati dres azi? asa o mahmureala zau ca nu-i simplu de combatut
Anto de cand ma tiu sa iti transmit si eu cate ceva. In primul rand multumiri si tie pentru felicitarile catre sotul-proaspatul inginer. Mi-a placut povestea nasterii, mi-a placut de Soniutza, mi-a placut de voi amandoi, mami si tati, ca sunteti asa calmi... bune pozele astea pentru mamici la prima tentativa! iar chestiunea cu anestezia pe mine nu m-a speriat, ca io-s "nebuna" care pretinde ca va suporta o nastere fara anestezie de nici un fel. Asta in cazul in care nu se ajunge la cezariana de urgenta... dar ma gandesc pozitiv pana atunci si sper sa fie 100% naturala, simpla si usoara! ce-o sa ma mai dau eu mare aici, nu? ca sa fac si pofta la alte fete, dar vedem, ce pot si ce sunt in stare sa relatez dupa!
mi se apropie termenul cu pasi repezi...
cum imi spunea Valen ultimul weekend in 2? oare asa sa fie?
karligutza
sapt.39 cu la purtator
Ashera spune:
Luna, foarte bine ai procedat, multumindu-le mamicilor de mai-iunie ptr stafeta . Au fost tare dragutze . Multumim .
34+
Christian
siminoc spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Eh, si acum vesti si de la mine!
Astazi sotul tocmai si-a luat diploma de inginer!
Saptamana viitoare la vremea asta are deja si diploma de tatic! ce e nasol sambata viitoare e ca diploma aia va fi un pic mai kkcioasa decat asta
karligutza
sapt.39 cu la purtator
Felicitari! Petreceti cu o bere (fara alcool)?
Simona, mamica de Miruna, A M R 9 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara
karligutza spune:
Luna gand in gand am fost... tu zici ca le-ai multumit fetelor de la mai-iunie la "scutece", eu scriam intre timp multumirile de pe contul nostru comun aici.. eh, asta e.. se vede ca ne-au impresionat placut!
sa nu uitam sa predam si noi stafeta in acelasi mod placut!
seara frumoasa, noapte buna.. etc.etc...
eu-s obosita franta... asa ca v-am pupat!
zzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sapt.39 cu la purtator
Luna1 spune:
Karliga am niste arsuri de la sucul ala de portocale de ma urc pe pereti. Tocmai m-am intors de la farmacie unde am cumparat Gaviscone pentru arsuri ca nu mai pot, imi vine sa beau numai apa rece gheata.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Venus2007
Noi, mamicile de mai-iunie 2007, va predam voua stafeta!
A venit, intr-adevar randul vostru...
Si va uram din tot sufletul sa aveti parte de
NASTERI USOARE,
BEBELUSI SANATOSI, VOIOSI, NECOLICOSI si...
de ce nu
FRUMOSI FOC!!!
Multumim frumos!
Sa fiti sanatoase impreuna cu bebeii si sa va bucurati de ei!
poze cu burtica si fara
karligutza spune:
siminoc am beut o bere rece cu alcool si cu privirea!
ce-am baut eu cu guritza o fo' fresh de portocale imediat dupa licenta domnilor ingineri, ca intre baieti si cateva neveste/prietene... dupa care am continuat in grup restrans tot cu parteneri la ora 8 in asta seara la ristorant! acolo sa vezi dezmat! eu cu sotul am golit o sticla de 1,5 apa plata! si mai voiam sa comandam una ca o mers asa bine sticla aia numa' noi 2... DOAMNE! zici ca am baut nush ce VIN DE MURFATLAR!
multumesc de urari!
cum zicea Lavi? ne canta zilele astea ceva de genul... am cravata mea, sunt... nevasta de inginer! am cravata mea si ma mandesc cu ea... lalalallalaalaaaaaaaaa
deci noapte buna! clar o iau razna!
zzzzzzzzzzz
karligutza
sapt.39 cu la purtator
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Siminoc aici daca nu se intoarce bebe ti-l intorc ei in burtica, adica incearca si de cele mai multe ori reusesc. Ai intrebat daca nu pot incerca asa ceva? Aici se face in jur de 37 sapt caci exista un oarece risc minor de nastere.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Luna, se poate. Sunt doctori care se pricep la asa ceva. Nu este o tehnica foarte raspandita! Dar ( si e un mare "dar"), statistic vorbind, celor mai multi bebelushi nu le convine si se intorc la loc! (sursa: dr de la cursurile lamaze) Personalitati puternice, ce mai!
poze cu burtica si fara
karligutza spune:
quote:
Karliga am niste arsuri de la sucul ala de portocale de ma urc pe pereti. Tocmai m-am intors de la farmacie unde am cumparat Gaviscone pentru arsuri ca nu mai pot, imi vine sa beau numai apa rece gheata.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
ia mai multe pashtile d'alea ... vezi daca spui si la cei mici de sucuri de portocale? se iau dupa tine... eu tot fresh am beut azi, cu o mica diferenta, eu n-am exagerat
SANATATE MULTA! ai grija de tine..... ti-ai facut de cap nitel, dar gata! ok? promiti?
karligutza
sapt.39 cu la purtator
siminoc spune:
quote:
Fetelor mi-am permis sa merg la scutece si sa le multumesc pentru urari mamicilor de mai iunie din partea noastra. Sper ca nu deranjeaza pe nimeni.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Din contra, cred ca e foarte frumos asa!
poze cu burtica si fara