Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 23

Oana spune:
Roxa ca m-ai intrebat, Paul si-a petrecut luna iulie la Valcea, iar acum a ajuns la Sibiu unde este cu ai mei si ma asteapta, eu voi pleca pe 17 august in co. De-abia astept.

Fiquelle spune:
Cu mare intarziere, LA MULTI ANI, PATRICK! SA FII SANATOS, FRUMOS SI VOINIC! ROXA, SA VA BUCURATI DE EL!
Mamacita, felicitari, sa fiti sanatoase amandoua...va asteptam cu vesti proaspete, deci, cat mai curand acasa
_
IUBESC VIATA!

CRIXIA spune:
Alexia este acasa, anul acesta nu a mai avut patrte de sejur extra!
Merge la plaja cu bunicii, eu am vazut doar 1 zi plaja!
De ziua ei si-a dorit sa o aniverseze acasa, ne-a socat si pe noi pretentiile ei si a avut doar 3 copii invitati! Mai multi adulti, decat copii, dar am respectat dorintele! Cadourile au fost un pic comandate: bebelush cu suzeta bleu si biberon, e ff incantata de el.
cat despre bb adevarat, sper ca in 2008 sa soseasca!

roxanaz spune:
Oana hihi bravo,se plimba baiatul
Crix sa fie cu noroc atunci si sa apara bb2 la anul! wow chiar ca a avut pretentii socante....spre deosebire de altii

vioconstant spune:
Buna dimineata tuturor doamnelor!
Indraznesc sa ma adresez aici (si nu la discutii generale) cu o intrebare... va rog nu dati cu parul...in speranta ca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri/sfaturi.
Problema este urmatoarea: sotul meu si cu mine intentionam sa ne stabilim in Constanta. In privinta locuintei, se rezolva, insa ramane principala problema de a ne gasi joburi. As dori sa aflu daca exista alte canale de recrutare (in afara de e-jobs/bestjobs) unde putem aplica pentru Constanta, sau societati de resurse umane care au pagini de net?
Va multumesc pentru orice lamuriri,
Viorica

roxanaz spune:
Vioconstant, in afara de site-urile de recrutare mai este posibilitatea ziarelor. dar firme de recrutare cu sediul in cta nu-s din pacate, in afara de cele pentru personal navigant. in ce domeniu lucrati?

vioconstant spune:
roxanaz, am terminat filologia, am predat engleza la gradinite particulare, am si calificare de secretara, si de 6 ani lucrez ca secretara la o soc. de avocati, ca in invatamant murim de foame. Sotul a facut dreptul, dar nici el nu profeseaza, de 10 ani lucreaza in societati de securitate ca supervizor obiective si dispecer monitorizare.

vladis spune:
vio, succes in demersurile tale!
fetelor, daca stiti pe cineva care are nevoie de un patut dati-mi de stire, este in stare buna, cu tot cu saltea, doar sa vina sa il ia de la noi.
o zi buna in continuare!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

July spune:
vladis,dr.Dinca este o.k.Acum,c-am inceput turele,mai stau si eu la o barfa mica cu cele de la o.r.l.Am insistat asupra sterilitatii instrumentarului si manevrelor care se fac,daca sunt in regula,colega mea a spus ca nu si-ar duce sub nici o forma copilul in Buc.doar ptr. o operatie de polipi.In plus,esti favorizata d.p.d.v. al anestezistului,doar ati fost colegi.Sursa mea este de incredere,are ~20 de ani de activitate in bloc operator,deci cu notiuni temeinice de sepsie si antisepsie,dar cel mai sigur il poti apela pe Dumbrava care-ti poate spune mai in detaliu ce si cum se lucreaza la ei.Prietena noastra de la N.K.ce ti-a sugerat?Succes si sanatate multa!
Va pup,July