Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by myral

Camelia, Alina multumesc pt raspunsuri, ca nu as vrea sa ma car cu ditamai bagajul dupa mine, oricum se aduna destule si asa ma simt ciudat sa plec la nascare cu bagajul dupa mine, habar n-am cum se procedeaza,il las la sot sau pe undeva, sper sa ma descurc ca atunci sigur voi fi aiurita de tot. Dar nu conteaza sa fim bine si noi si bebeii.

Myral33+

De la urgenta te cam descurci singura, iti cari bagajul (asa era cand am nascut-o pe Alex). Sper ca ai auzit de restrictia care se pune la intrea in spital, in afara orelor de vizita se intra mai greu, pe baza de cartela (a angajatilor).
Auzisem o versiune ca se poate achizitiona o cartela pt o zi, de 5 ron, dar nu stiu nimic exact, cel mai concret ne pot da informatii cei care lucreaza in spital sau au trecut pragul lui.
Eu una astept raspuns la aceasta "dilema" (versiune).

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Va multumim pentru urarile de ziele noastre de nastre!
Ma simt nevoita sa-mi prezint absenta motivata: delegatie 5 saptamani, iar de cum am revenit la servici nu ajung acasa inainte de ora 20. Burticilor, va pup! Sa aduceti bb-ii sanatosi, sa va intalniti cu bine..... si sper sa va calc pe urme in urmatoarele 12 luni!

Vreau sa cred ca am sa mai citesc macar printre randuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Crix bine ca ne dai un semn de viata...unde e Alexia, la neptun? ce mai face pe acolo? tu asa program de chin ai...pana la 20? succes la bb2, tinem pumnii!
Raluca bagajul o sa ramana la sotul tau si el ori il aduce direct in rezerva/salonul tau ori il da asistentelor si ele il transporta. nu trebuie sa te simti aiurea....asa se face.
Camelia n-am vreun raspuns la dilema ta, nu am mai fost in spital de ceva timp. poate stie sa te descurce July.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua!
fetelor , multumesc de incurajari si pentru gandurile bune! va pup pe toate.

Viitoarele mamicute, eu cand am nascut am imbracat copilul in august (pt ca era fff cald acum 3 ani) doar cu un costumas de bbc, foarte subtire, ceva gen salopeta cu manecute lungi, dintr-un material subtire, fin, gen tricou, fara body sau altceva, pt ca imi vanduse pontul si mie o prietena, ca sunt cele mai comode si usor de "inlocuit". Sunt sigura ca i-a fost bine, pt ca nu o jena pe nicaieri, neavand decat nasturi de la gat pana jos pe picior, nimic altceva in afara de pampers pe dedesubt; imi era foarte usor sa o schimb...ce mai, erau foarte practice...de aceea le-am si pastrat, sa le am si la bebe2, desi nu sunt scumpe, nu am gasit decat in piata Grivitei, la standurile din vechea piata...eu am dat atunci pe o bucata 80.000 lei, aveam 5 si le schimbat continuu, spalat-uscat-imbracat...mie mi s-au parut foerte bune, pt ca acele camasute de bebici se adunau tot timpul la spate, transpira in ele, o incomodau...daca mai puneam si panatalonasul, cu elastic...bietul copil avea motiv de plans...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

O sa incerc sa pun o poza cu "tinuta" despre care va vorbesc....e o chestiesimplissima din bbc alb, cu nasturei, fara nimic altceva...
http://family.webshots.com/photo/1196700072060180180YcihxE
http://family.webshots.com/photo/1196701958060180180PVwfGE?vhost=family

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Mada pupici. asteptam vesti bune despre voi.
http://community.webshots.com/album/560008472mKyukz am pus ceva poze noi de luna asta. enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

cami,e super chestia cu cartela.incepand de la ora 9-20,poti sa iti achiytionezi o cartela in valoare de 5 lei.intri linistit,fara sa mai dai spaga in stanga si dreapta,fara sa te mai rogi de nimeni.de la 16-18 e ora de vizita,se intra fara bani.
noi suntem bine,mergem la plaja,la ghiol.
stiti cumva vreo croitorie_
pup,plange ege

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Buna dimineata Constanta!Fisun, scriai candva ca au venit niste indivizi la tine sa te scape de gandaci..please, spune-mi si mie, au reusit? Ca mai am putin si fug de acasa...

Mergi la inceput

buna dimineata
cica ultima zi de canicula....minunat. si tot 29 de grade la ora 8...mai avem un pic si ne mutam toti.
La multi ani Leditia, te mai asteptam pe aici. sper ca esti la un job bun!
o zi mai buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Haideti seara la o baie in mare ca nu mai tine.
Santem in lucrari de zidarie intense; facem izolatia exterioara si sant sechestrata la domiciliu pentru urmarire indeaproape a lucratorilor. La munca este super cald, dar am noroc cu terasa care este acoperita de iedera si mai adie putin vintul.
Tania daca vrei putem merge cu masina mea dar numai dupaamiaza ptr ca am renuntat la plaja de dimineata pentru copii, iar noi astia mari facem baie in nocturna, este superba apa si efectul dupa.
Pupici la burtici si sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput