*** LA REDOUTE (33)***
Raspunsuri - Pagina 4
soanso spune:
heloooo,am ajuns la mama la Zalau ,am papat placinte facute de ia, a iesit foarte bine ghidul acum sa vedem daca mai pun intrebari incepatoarele.
cred ca mai dau si de aici o comanda ca doar nu ma pot abtine .
va pup si week-end placut!
SOSO
lilupep spune:
Va rog ,imi puteti spune unde a disparut tabelul cu dimensiunile.
Gata, l-am dibuit, nu mai apare la toate produsele.
denisabia spune:
soanso nu ne inspiti, mai ales cu placinte facute de mama!Of eu nu i-am mai vazut pe ai mei de vreo luna cu sesiunea asta.Vezi de comanda stie sotul de intentiile tale.Odihna placuta , ne auzim la intoarcere!
madau m-am uitat la filmulete si ai o papusa de fetita asortata din cap pana in picioare.Sa ai parte de multa fericire tu si familia ta!
madau spune:
Bey io nush de unde ati citit voi ca am zis eu ceva de codurile ptr Taillisime..ca acolo chiar ca nu intru si deci nu stiu cum se aplica. Cred ca m-ati confundat...ia sa scoateti mielu' Am zis doar de un cod cu FDP=0, ala cu 15210 parca, eu aveam in cos niste balerini si a mers.
Addya las ca fac bine la par..la rosii ma refer.
Ella deci pana la urma am avut dreptate cu balerinii aia..erau aurii. Bine ca-s frumosi, cred ca ai avut ceva emotii pana i-ai vazut.
Denisabia multumesc ptr aprecieri.
Soanso pai adica tu ce faci acuma...io ma chinui de cand am venit de la turci sa slabesc, abia am reusit sa intru in toalele "redoutiste" si tu vii aici cu chestii din astea...imposibile..placinte facute de mama...etc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
quote:
Originally posted by madau
Bey io nush de unde ati citit voi ca am zis eu ceva de codurile ptr Taillisime..ca acolo chiar ca nu intru si deci nu stiu cum se aplica. Cred ca m-ati confundat...ia sa scoateti mielu' Am zis doar de un cod cu FDP=0, ala cu 15210 parca, eu aveam in cos niste balerini si a mers.
Mada, sorry, ulterior mi-am dat seama ca nu tu ai zis de cod pt. Taillisime, ci Claudia si Nushu.N-am bani de miel ca-i cheltui pe LR, dau o . Ce zici m-ai iertat?
cristina d.
madau spune:
Daca dai si o langa s-a facut
Acu toate ca toate...ma mananca deshtele (vb Adinei) sa mai dau o comanda cu niscai prostioare..dar imi impun sa astept pana vin coletele astea 2 pe care abia le-am comandat.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Viairo,mersi de pont.Intre timp m-au lasat nervii si am renuntat la codurile Taillissime,asa ca am bagat codul "vous" si gata.
Edit:am incercat acum 2 minute codul 15210 si cica nu mai e activ.
miki68 spune:
Fetelor-cucuietelor, am descoperit azi ca detin o comoara.
Sotu' face curat (arunca reviste vechi) si am gasit catalogul LR. Aproape toate soldurile sunt prezentate acolo. Se vede si culoarea si forma mult mai bine decat pe site. Asa am vazut ca unele lucruri care in pozele de pe site nu-mi plac, de fapt arata foarte bine (cel putin in catalog).
cristina d.
Tonia Antonia spune:
Salut!
Va citesc de cand au inceput soldurile...ce nebunie!!!
Desi am zis ca nu comand nimic ca prind soldurile in Paris unde plec in curand nu m-am putut abtine si am dat azi o comanda de 55 euro pe care am trecut-o ca si cadou sa ajunga la soacra-mea sa o ridice ea de la posta eu nefiind in tara.
Boala grea redutita asta...
Gata, nu mai comand nimic. Per ansamblu cred ca reducerile de vara sunt mult mai tentante decat cele din iarna. Sa tot comanzi.
Spor la shopping!
nushulica spune:
vin si eu sa ma apar nu vorbeam de taillisime cand am zis de codurile alea ca le-am folosit la fel ca si mada nici eu nu cumpar nik de la taillisime...ziceam doar ca am folosit codurile care le-a dat claudia la capitolul anterior si mi-au dat fdp 0atat...n-am zis nik de taillisime
oricum nu mai are importanta...am mai bagat niste produse in cos dar ma mai gandesc daca le iau ca vad ca acum nu se mai termina asa repede
oare comenzile astea care le-am facut pe 27 cand vin??tot la 10zile ? sau dureaza mai mult>??fetele care ati comandat la soldurile de iarna cand ati primit coletele?