*** LA REDOUTE (33)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Stiam ca ai luat-o pe asta,dar am vazut ca esti amatoare de rochii si ma gandeam ca ai luat-o si pe cea propusa de mine.Oricum ai un ochi,unele lucruri pe care le-ai luat ,imi plac f. mult si desi sunt o mare sapatoare pe LR,pot sa zic ca nu le-am observat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salut!!!
Fetelor,ma lamuriti si pe mine cum se face comanda si mai ales plata?????Tre sa ai cont in banca???Sau se plateste la livrare????
Am vazut produse super faine pt bebei.
Multam.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Merci, Nushulica. Mie mi s-ar potrivi tare bine fusta aia inchisa la culoare, din pacate nu mai au marimea.

Mai, dar observ ca in fiecare zi mai apare cate ceva nou pe la Soldes Aubaines! Cel putin azi descopar tot fuste care zilele trecute nu erau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mai, dar observ ca in fiecare zi mai apare cate ceva nou pe la Soldes Aubaines! Cel putin azi descopar tot fuste care zilele trecute nu erau...
[/quote]
Mi-ai dat de lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Salut!!!
Fetelor,ma lamuriti si pe mine cum se face comanda si mai ales plata?????Tre sa ai cont in banca???Sau se plateste la livrare????
Am vazut produse super faine pt bebei.
Multam.

bebelina

Vezi ca pe prima pagina este un ghid al redoutistei incepatoare

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

sa vedeti ce patesc eu: 2 comenzi date in 19, dar de joi am fost plecata in Oradea (am increstinat juniorul)... ma intorc convinsa ca am avize in cutia postala... cand colo nimic... asa ca am dat ieri o fuga la posta, sa constat ca imi erau venite 2 colete de miercurea trecuta.

Le-am luat, si m-am intrebat ce s-ar fi intamplat daca as fi tot asteptat dupa avize...

Eu inca n-am dat comanda din reduceri, ca ma marit si imi schimb numele si adresa din buletin saptamana asta, si mi-e teama ca n-o sa ma lase posta sa imi ridic coletele. Si mie teama sa nu raman iar fara jucarelele pentru bebelul meu, ca acuma au reaparut pe site...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Secman

Poate sa-mi spuna cineva la ce banca pot sa incasez si eu CECUL primit de Laredoute ,am fost la Banca Pro Credit si mi-au cerut 35 Eur in conditiile in care eu am de incasat 93 Eur.

Multumesc,

Daca am inteles bine, tu lucrezi la Bancpost. Acolo cum e treaba, cat e comisionul?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

diana casa de piatra si multa fericire!!! si sa va traiasca si micutul crestin!!!

lorenza da sunt o mare amatoare de rochii mi-e mult mai simplu asortez o centura o sandalutza si o poseta si e gata costumatia pentru birou asa la fusta tre sa gasesti si bluza si cateodata mi=e lene

ramo bine ai venit aici la noi da,sunt haine de bbi super faine si super moka

poti plati cu card maestro sau visa si se plateste in momentul in care dai comanda...mai multe gasesti pe prima pagina in ghidul de la inceput

feli tu ce ai mai comandat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si fetelor,voi ati comandat pana acuma????Produsele sunt ca in poza?????
Vai,sunt mortale cele pt bebei!!!!!

bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Si fetelor,voi ati comandat pana acuma????Produsele sunt ca in poza?????
Vai,sunt mortale cele pt bebei!!!!!

bebelina

glumesti??eu una am date peste 50de comenzi pana acum

nu toate produsele sunt ca in poza...poate culorile difera un pic sau materialul poate nu esti atenta la descriere(cum am patit eu) dar in general sunt ok

spor la shopping

Mergi la inceput