*** LA REDOUTE (33)***
Raspunsuri - Pagina 16
Lorenza spune:
Stiam ca ai luat-o pe asta,dar am vazut ca esti amatoare de rochii si ma gandeam ca ai luat-o si pe cea propusa de mine.Oricum ai un ochi,unele lucruri pe care le-ai luat ,imi plac f. mult si desi sunt o mare sapatoare pe LR,pot sa zic ca nu le-am observat deloc.
RAMONELLA spune:
Salut!!!
Fetelor,ma lamuriti si pe mine cum se face comanda si mai ales plata?????Tre sa ai cont in banca???Sau se plateste la livrare????
Am vazut produse super faine pt bebei.
Multam.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
22+
Beatrice Alessia
maria_alexia spune:
Merci, Nushulica. Mie mi s-ar potrivi tare bine fusta aia inchisa la culoare, din pacate nu mai au marimea.
Mai, dar observ ca in fiecare zi mai apare cate ceva nou pe la Soldes Aubaines! Cel putin azi descopar tot fuste care zilele trecute nu erau...
Lorenza spune:
Mai, dar observ ca in fiecare zi mai apare cate ceva nou pe la Soldes Aubaines! Cel putin azi descopar tot fuste care zilele trecute nu erau...
[/quote]
Mi-ai dat de lucru!

felicia74 spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Salut!!!
Fetelor,ma lamuriti si pe mine cum se face comanda si mai ales plata?????Tre sa ai cont in banca???Sau se plateste la livrare????
Am vazut produse super faine pt bebei.
Multam.
bebelina
Ramonel22+
Beatrice Alessia
Vezi ca pe prima pagina este un ghid al redoutistei incepatoare
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
diana_jors spune:
Salut,
sa vedeti ce patesc eu: 2 comenzi date in 19, dar de joi am fost plecata in Oradea (am increstinat juniorul)... ma intorc convinsa ca am avize in cutia postala... cand colo nimic... asa ca am dat ieri o fuga la posta, sa constat ca imi erau venite 2 colete de miercurea trecuta.
Le-am luat, si m-am intrebat ce s-ar fi intamplat daca as fi tot asteptat dupa avize...
Eu inca n-am dat comanda din reduceri, ca ma marit si imi schimb numele si adresa din buletin saptamana asta, si mi-e teama ca n-o sa ma lase posta sa imi ridic coletele. Si mie teama sa nu raman iar fara jucarelele pentru bebelul meu, ca acuma au reaparut pe site...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Secman
Poate sa-mi spuna cineva la ce banca pot sa incasez si eu CECUL primit de Laredoute ,am fost la Banca Pro Credit si mi-au cerut 35 Eur in conditiile in care eu am de incasat 93 Eur.
Multumesc,
Daca am inteles bine, tu lucrezi la Bancpost. Acolo cum e treaba, cat e comisionul?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
diana casa de piatra si multa fericire!!!

si sa va traiasca si micutul crestin!!!
lorenza da sunt o mare amatoare de rochii mi-e mult mai simplu asortez o centura o sandalutza si o poseta si e gata costumatia pentru birou
asa la fusta tre sa gasesti si bluza si cateodata mi=e lene
ramo bine ai venit aici la noi
da,sunt haine de bbi super faine si super moka
poti plati cu card maestro sau visa si se plateste in momentul in care dai comanda...mai multe gasesti pe prima pagina in ghidul de la inceput
feli tu ce ai mai comandat??![]()
RAMONELLA spune:
Si fetelor,voi ati comandat pana acuma????Produsele sunt ca in poza?????
Vai,sunt mortale cele pt bebei!!!!!
bebelina
Ramonel
22+
Beatrice Alessia
nushulica spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Si fetelor,voi ati comandat pana acuma????Produsele sunt ca in poza?????
Vai,sunt mortale cele pt bebei!!!!!
bebelina
Ramonel22+
Beatrice Alessia
glumesti??
nu toate produsele sunt ca in poza...poate culorile difera un pic sau materialul poate nu esti atenta la descriere(cum am patit eu) dar in general sunt ok
spor la shopping