V/ati recasatori cu ex sotul sau ex sotia?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

quote:
Originally posted by Clover

Nu, as trai cu el in concubinaj. Singurul lucru mai nasol decat un divort, mi se par 2 divorturi cu aceeasi persoana.

Grow where you're planted.

Raspunsul meu: Nuuuuuuuuuuuuuu; "ipotetic" ar fi copiii la mijloc, deci n-as avea incotro, dc ar fi doar intre noi n-as mai vrea sa-l vad toata viata.
E o vorba care spune ca lucrurile care incep prost se termina si mai prost, nu vad cum as incepe cu el un alt mariaj dc primul n-a mers.
Ca sa nu mai zic ca d ela o varsta incolo varaitiuni pe aceeasi tema nu mai au niciun farmec

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

principe, ok. Daca divortezi din imaturitate si orgolii - pot sa inteleg impacarea dupa divort. Dar mi se pare ca cei ce trec prin asa ceva se joaca cu viata lor mai abitir decat ar face-o la ruleta.

Desi o avea un farmec pentru unii...te certi, te-mpaci...iar te certi, iar te-mpaci...fun. Eu sunt mai obtuza aici - ori merge, ori ba. Despartirea vine o singura data. Si pana la ea pot aparea doar discutii despre cum poti sa faci sa remediezi o problema ivita, nicidecum divort.
Ma crezi ca si cu exu' a fost la fel? Nu-mi amintesc sa ne fi "certat" vreodata. La modul real. A fost o singura data si bine.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

DA!!!

cum spunea cineva, cei care divorteaza nu o fac neaparat ca nu se mai iubesc, o pot face si dintr-un orgoliu stupid. si atunci....

dar....mai bine sa nu se ajunga la asa ceva! parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Acum depinde in ce conditii te desparti , daca ar fi sa ma despart de actualul poate ma mai culc cu el asa de fun , de casatorit ce rost are , pt o foaie de hartie , a si e catolic nici numai poate sa se insoare.

Mergi la inceput