V/ati recasatori cu ex sotul sau ex sotia?

V/ati recasatori cu ex sotul sau ex sotia? | Autor: batool67

Link direct la acest mesaj

Eu m/as recasatori cu ex doar daca mi/ar promite ca mergem impreuna la psihoterapeut ,daca ar consimti sa ne analizam greselile reciproce din casatoria destramata si daca ar fi de acord sa uitam reciproc ce a fost in trecutul nostru comun, as stabili ca acest nou inceput se va scrie pe o pagina alba. In alte conditii nu cred ca as fi de acord. Voi ce parere aveti despre asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Eu sincer,nu m-as recasatori cu un fost.Mai ales ca,nu e vorba de o relatie,in care poti veni si pleca.
E vorba de un divort prin care am trecut si de o noua casatorie,cu acelasi ?
Neah !!
Si sa stii ca,un psihoterapeut iti arata viata,dar nu ti-o aranjeaza si nici nu il scimba pe el.
Asa ca,nu sunt genul care sa ma intorc de unde am plecat,cu atat mai mult ca e fost sot,nu fost iubit.Nici la un fost prieten nu m-as intoarce.
Pt ce,daca ii stiu toate defectele si nu i le-am acceptat candva? Acum de ce sa cred ca i le-as accepta ? E imposibil !

In viata trebuie sa mergem inainte..Nu un pas inainte si 2 inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Initial creeata de batool67

Eu m/as recasatori cu ex doar daca mi/ar promite ca mergem impreuna la psihoterapeut ,daca ar consimti sa ne analizam greselile reciproce din casatoria destramata si daca ar fi de acord sa uitam reciproc ce a fost in trecutul nostru comun, as stabili ca acest nou inceput se va scrie pe o pagina alba. In alte conditii nu cred ca as fi de acord. Voi ce parere aveti despre asta?

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Da' pe el l-ai intrebat? Ca poate nu vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Anca, bine zis..foaaaaaaaarte adevarat..uite din partea mea.. meritzi din plin..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Noi2 si u meriti un si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Nu!

din moment ce am hotarat sa il "transform" in fost nu ma joc de-a "ba e, ba nu e"...

si daca a hotarat el cu atat mai mult raspund: Nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

NU

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

un psihoterapeut te face sa-ti vezi propriile greseli ,te invata cum sa le constientizezi ,si sa evitzi sa le mai faci ,deci te schimba pe tine,schimbindu-te pe tine,pe EL, ai opurtunitatea de a-ti schimba viata,bineinteles daca tu ai vointa sa vezi ,si sa vrei sa schimbi ceva.un divort nu-ti schimba viata,rupe doar o legatura ,dar poti avea inca 7 legaturi cu inca 7 persoane ,shi tu sa faci aceleasi greseli si sa ajungi la acelasi deznodamint in toate 7.
batool,ai f mare dreptate,incepi o alta legatura ,o alta socoteala cu aceleasi numere(voi) ,pe o alta pagina curata unde (+)cu(+) =(+) nu (-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Doamne feri!

Da' care-i farmecul sa-l iei tot pe ala?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu, as trai cu el in concubinaj. Singurul lucru mai nasol decat un divort, mi se par 2 divorturi cu aceeasi persoana.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

m-as casatori si recasatori si re-re-recasatori cu omul pe care l-as iubi indiferent cine e acela, ce istorie avem in spate si care e prognoza publica.
Asta e un capitol in care prefer sa imi asum riscurile si sa pierd decit sa pierd pentru ca nu mi le-am asumat.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput