Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

iunita
kitty felicitari

la mare plecam si noi in august la bulgari, eu m-am avantat cu fimiu la 7luni jumate pe autocar pana la greci asa ca aici aproape si cu masina personala sunt chiar ok nu imi fac griji, noi mergem 2 familii cu 3 copii

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

quote:
Originally posted by Rebiana27

Ce trebuie sa fac ca sa nu mai scrie "Are album" in casuta cu numele meu???? Ca vad ca voi nu aveti toate; cum ati facut???

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana, m-am tot uitat dar nu stiu
Poate Roxanici, Elyanne... ele's mai pricepute in ale forumului .

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Rebiana, m-am uitat si io dar nu stiu cum ai reusit sa il pui acolo....Mergi pe la Profil personal si sterge tot de pe acolo ce nu iti convine, poate stergi si albumul.....

Gabdyd ce mi-a placut de fetitele tale, de Julie mai ales
Si daca mai puneti poze de astea cu punkisti mor de ciuda , ma chinuiti putin cate putin...lasa ca il fac si pe Raresu pletos...deja vad ca ii rasare parul.

Ela, pare destul de interesata Thea de ce vede in oglinda....inca un pic si iti cere machiajele sa se fardeze daca tot ii tii oglinda

Bianca, foarte bine venite informatiile

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nu l-am pus eu!!! L-am "mostenit" in momentul in care am devenit membra a forumului! Si daca dai click pe link zice ca nu am inca album (!?!). Pe la voi am vazut ca: fie nu aveti linkul, fie il aveti si aveti si album creat (cum ati facut?), fie e ca la mine (adica nu aveti cont). Ideea e ca acolo scrie ca se fac la sfarsitul lunii, azi suntem in 30 si era o ocazie buna sa-mi fac unul si sa nu mai fie link-ul ala acolo... ca oricum e degeaba.

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rebiana27

Nu l-am pus eu!!! L-am "mostenit" in momentul in care am devenit membra a forumului! Si daca dai click pe link zice ca nu am inca album (!?!). Pe la voi am vazut ca: fie nu aveti linkul, fie il aveti si aveti si album creat (cum ati facut?), fie e ca la mine (adica nu aveti cont). Ideea e ca acolo scrie ca se fac la sfarsitul lunii, azi suntem in 30 si era o ocazie buna sa-mi fac unul si sa nu mai fie link-ul ala acolo... ca oricum e degeaba.

Poze, Varsta lui Luca

Mai e tot in meniu, mai sus "Albume foto" mai sus de Profil personal dar acolo eu nu am reusit sa iti gasesc albumul...incearca si pe acolo sa te joci, poate reusesti sa pui poza daca nu sa il stergi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nu am album ca nu am cont. Asta e mesajul pe care-l primesc cand accesez Albumele foto si ma loghez cu numele meu. Mai scrie ca albumele se aloca la sfarsitul lunii pentru utilizatorii noi. Si asta ma baga in ceata...

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

eui am cont, am si poze puse 3 bucati cu silviu la cateva zile dar oare cum au ajuns acolo? ca acum am vrut sa completez si nu mai stiu cum

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Fetelor puiul meu are otita si din cauza asta era agitata noaptea
Azi dimineatza a plans jumatate de ora de am crezut ca mor si mi-am dat seama ca e urechiusa stanga. Am fugit la urgenta ca nu se mai potolea mititica si am primit tratament ..iar antibitic iar siropel pt. tuse ca stranuta un pic...offffff acum 1 luna a avut o infectie a cailor respiratorii superioare si asta din cauza mea ca eu am fost bolnava mai intai..de la diferentele de temperatura cald rece si tot asa si a avut tratament cu antibiotic..acum iar..simt ca mor
plange mititica ca o doare, avem si picaturi de pus in urechi....nu stiu ce ca mai zic de alaptat ca ii confera anticorpi..la noi nu e asa..si cica daca alaptezi nu face copilul otita..aiurea eu zic ca e materialul genetic cel care isi spune cuvantul.
Cand o vad cu plange cu ochisorii in lacrimi plang si eu
Un sfat de la mine oricat ar fi de cald paziti urechile copilului sunt f. sensibili acum...fara cap descoperit ni s-a spus
Va pup pe toate si astept sa se faca 12 sa-i dau antibioticul
Paula

Mergi la inceput

paula, multa sanatate micutei si multa putere tie sa se faca repede bine
bne ca ai observat repede ce are caci astea cu urechiusele sunt periculoase

Mergi la inceput

Paula, pupam Eliana mica sa se faca bine saracutza de ea si sa nu o mai doara urechiusa

Mergi la inceput