Aspirante optimiste > 20 - 122

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

offffffffffff ca de obicei in ultima vreme eu abia acum ajung acasa.............
si numai e nimeni pe forum............
am reusit sa citesc ce ati scris azi.......
Ali si Clau imi pare rau pt. testele negative........dar speranta moare ultima , asa ca eu inca va fag galerie......

Ancuta, Mirela, Ramo, Felicia, Teo, Gugu, Underqueen, Bebika si toate gravidutele mele dragi va dulce pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aspirantele toate...........voi sunteti prea multe si nu mai enumar pe toate ca sunteti prea multe si nu vreau sa uit pe nimeni.......asa ca va pe toate si va doresc sa aveti mult asteptatul bebe cat mai curand!!!!!!!!!!
Vrmoana ma bucur ca am putut fi de ajutor..............si cand ai timp te rog intra iar pe prima pagina si sterge linia aia punctata de la inceput..................
fetele noi le salut, le urez bun venit si sper ca vom lega frumoase prietenii aici............si ulterior la odisee!!!!!!!!!!!
Anaist abia astept sa-ti facem galerie.............mai ai asa putin pana iti vei tine baietelul in brate...................cum il va chema???????????

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare si sper sa imi puteti raspunde. Exista sanse foarte mici de a fi insarcinata (insa nu pot sa nu le iau in consideratie)si as vrea sa stiu daca pot sa iau vreun calmant pentru dureri de cap. Stiam ca nu e voie algocalmin, insa stiti de alte calmante? Deja nu mai pot sta cu durerea asta, cred ca m-a tras curentul.

Daca exista aspirante in zodia fecioarei, am gasit un horoscop al zilei de azi, care este favorabil testeloor pozitive de sarcina. Il redau mai jos:
Vierge
Note du jour: 6/10. Un jeudi, quatre phases piquantes…et des dizaines de contrariétés. Résultats dans l'ordre: des choses à ajuster au boulot et le boss risque de vous convoquer dans son bureau. Un test de grossesse positif pour certaine et hélas, ça ne leur plait pas. Un amour de jeunesse en plein retour pour d'autre, mais peut-être avec des rebondissements incertains. Aïe! La terre va-t-elle cesser de pivoter? Bref, cette journée a un drôle de casting, et vous pouvez vous attendre à tout. Par chance, les amis sont là pour vous rendre la vie plus agréable. Bon présage.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata! O zi frumoasa fetele!

Moira, stiu ca No-spa e permis si in sarcina, asa ca baga 2 no-spa si cred ca-ti va trece capshorul!

Alina
http://tt.lilypie.com/0Cr8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Moira nu lua nimic ca nu prea ai voie nimic in primele saptamani,o sa treaca ...si nu lua 2 no-spa odata ptr ca in general si astea se iau cam 3 pe zi.
Ce fac fetele?

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Anca, Alysh, merci mult pentru raspunsuri. O sa incerc sa nu iau nimic, poate imi trece de la sine. Cred ca imi fac probleme degeaba, sansele de sarcina fiind minime, insa nu vreau sa risc. Si asa ca in vacanta, fara sa imi dau seama, am baut un cocktail cu alcool.

Moira

Mergi la inceput

va spun si eu buna dimineata, azi un pic mai tarziu............ca inca sunt acasa.........
dar ma pregatesc de plecare............
va dorescsa aveti o zi frumoasa si racoroasa!!!!!!!!!!!
la noi in Bucuresti, cel putin in zona unde stau eu, a inceput o mica furtuna si sper in final sa ploua................
Ancuta buna dimineata!!!!!!!!!
ce face Maria?????????
Alysh, Moira si toate fetele
Moira la fel te sfatuiesc si eu, daca exista o sansa cat de mica sa fi gravida, nu lua nimic......ai sa vezi ca durerea va trece pana la urma..............multa sanatate si te asteptam cu testul pozitiv!!!
Ioana se pare ca si luna asta suntem aproape ca data de testare........
Numeioana felicitariiiiiiiiiii pentru mogaldeata din burtica..............sa creasca mare si abia asteptam primele poze!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Baby noi suntem bine,cam rupte de somn dar bine.

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput

Ancuta in fiecare zi ma uit la poza de la echo.....e frumusica foc Maria............sa fiti sanatoase amandoua si felicitarii pentru cele 22 de saptamani..............am inteles eu ca azi intri in sapt.22!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Am facut 22 s intram in 23,deci de azi 22+

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput