Mamici care vor naste la Maternitatea Sp Titan
Raspunsuri - Pagina 2
dicirstea spune:
Poate ca nu a plecat inca, dar cand am fost eu internata am auzit niste discutii pe care nu ar fi trebuit sa le aud
mamica lui Matei
brazuca25 spune:
Atunci nu te contrazic. Si sincer ii inteleg ca vor sa plece. Mie mi s-a intamplat la un control sa ma trimita din usa spitalului la farmacie sa cumpar MANUSI pt ca nu aveau pt control!!!! Sunt la pamant cu fondurile mi se pare.
Bine macar ca l-au renovat si nu mai arata asa distrus.
Denisa Maria 38+
poze cu noi si cu burtik crescand
curea spune:
Buna fetelor, am si eu o intrebare la voi. Sunt sub observatia doamnei doctor parpalici, eu pana acum am mers doar la clinica hippocrat unde are si da consultatii. Sunt la inceput de drum, astept sa vad daca voi deveni mamica sau nu. Merg la dansa de 2 ani si pana acum am fost tare multumita, are rabdare si este f atenta. PE voi v-a chemat in timpul supravegherii si la spital, pentru diversele ecografii, teste ...si alte investigatii mai amanuntite? MA scuza-ti sunt inca la inceput de drum si acum ma documentez ce teste si cate ecografii se fac.
Multumesc mult ca va-ti mentionat propriile pareri, imi sunt f. utile.
Cu stima, Cristina
Luminel spune:
quote:
Originally posted by curea
Buna fetelor, am si eu o intrebare la voi. Sunt sub observatia doamnei doctor parpalici, eu pana acum am mers doar la clinica hippocrat unde are si da consultatii. Sunt la inceput de drum, astept sa vad daca voi deveni mamica sau nu. Merg la dansa de 2 ani si pana acum am fost tare multumita, are rabdare si este f atenta. PE voi v-a chemat in timpul supravegherii si la spital, pentru diversele ecografii, teste ...si alte investigatii mai amanuntite? MA scuza-ti sunt inca la inceput de drum si acum ma documentez ce teste si cate ecografii se fac.
Multumesc mult ca va-ti mentionat propriile pareri, imi sunt f. utile.
Cu stima, Cristina
Ma bucur ca am descoperit acest subiect pentru ca si eu voi naste tot la acest spital si sunt interesata sa aflu cat mai multe despre conditiile de acolo...eu voi naste prin cezariana cu dr. Parpalici (din motive obiective medicale)...sper sa fie totul ok....multumesc anticipat fetelor care vor da cat mai multe detalii...
Cristina, si eu sunt tot la dr. Parpalici...pe mine ma urmareste numai la Hipocrat (acolo m-am dus de prima oara)...nu m-a chemat niciodata la spital. dar nici la Hipocrat nu platesc controlul pentru ca am dus trimitere de la m,dicul de familie....platesc numai ecografiile, dar nu fac la fiecare control.
Mie mi se pare dragutza doctora...vorbeste frumos si-ti raspunde la orice intrebare...sper ca si la nastere sa fie la fel.
Sanatate multa! si nesteri usoare la toate fetele!
Lumi 28+ Elena Cristiana
ariel_7000 spune:
si eu voi naste cat de curand (in maxim 25 de zile)la acest spital, dar cu dr. bernevig mihaela.
din cate am inteles sunt conditii foarte bune la spital. la lauze sunt saloane de 2 paturi, cu bebeii in camera, toaleta in camera (fara dush, insa), tv, frigider...
nu se admit vizitatori in salon, insa exista o sala de asteptare, unde pot veni rudele....care insa nu au acces la bebei. nu se accepta hainute pt bebei de acasa, ci doar pampersi, crema fundulet (galbenele mi s-a recomandat sa-mi iau...), servetele umede, prosopel, sapun si lucrurile pt mami (camasa noapte, chilotei, cosmetice, tampoane, vata, tifon, garmastan, etc)
cu toate ca am avut "intalniri" doar cu personalul de la materno-fetala, care e de nota 10, am inteles ca si cel de la maternitate e la fel...
daca mai aveti detalii, asteptam cu nerabdare!!! mai naste cineva cu dr. bernevig sau stiti cate ceva despre dansa?
eu am mai scris si cu alte ocazii, am cunsocut-o pe dr. parpalici, in urma cu 5 ani, cand m-a asistat la nastere (la caritas), in calitate de medic rezident al dr. care mi-a urmarit mie sarcina si nasterea. este o femeie de aur! tot travaliul (13 ore) a stat langa mine, mi-a sters fruntea, mi-a dat apa, a fost trup si suflet alaturi de mine, cu toate ca atunci ne vazusem prima data!
sarcina si nastere usoara si sa auzim de bine!!
alexutza 5 ani si 35+ Teodor Mihai
AMR max.25 ZILE!!!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
aici este un link la un subiect in care am intrebat si eu detalii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116904
il postez, poate ajuta...
alexutza 5 ani si 35+ Teodor Mihai
AMR max.25 ZILE!!!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007