*LMA - leoaicelor DC ! * (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Daca tot se completeaza lista asta lungggggaaaaaaa, mai adaugamAlexandra mea e nascuta pe 09.02.2001.De fapt o cheama Ioana Alexandra.Ce noroc pe capul eiDe Sf Ioan sarbatorita,(plus tatal ei + bunicul ei) de ziua ei sarbatorita, de Sf Alexandru iar sarbatorita.Un trai si-o viata pe capul ei
la gagici

Nikolle de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Daria, ai cracit-o (lista) dar e OK!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am completat lista, e ok ???

Help, am o problema existentiala: ce gatiti in we ??? Idei, ceva ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Eu maine fac o ciorbita de perisoara, felul doi nu fac poate o mamaliguta cu branza si smantana.
Duminica la gratarel si luni la fel, la munte!
De marti oi vedea!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Eu m-am gandit sa fac niste ardei umpluti si un bors de fasole sau de zarzavat, ma mai gandesc.Am mai avut pilaf, o tocanita de cartofi si cu castraveti murati proaspeti, supaMai putina mancare ca e cald!
Nu stiu ce ti-ar place tie de mancare,.... si dulce as face o tarta cu visine.

Nikollede Alexandra

Mergi la inceput

Aoleo, ce pofta imi facusi, nikolle cu ardeii umpluti! Poate ma razgandesc si fac alta ciorbita (ca nu merge ciorba de perisoare si ardei umpluti) si fac si ardei !

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty, de ce s anu afci ciorba de perisoare, e aceeasi compozitie si ai scapat mai repede.De mine e nasol ca daca tin cura de slabire de 13 zile nu pot sa mananc asa bunatati, si mor de ciuda, da cine vrea sa fie slaba.Da de joi scap la papa bun.

Pofta mare!!!!

Nikollede Alexandra

Mergi la inceput

Deci fac si io ciorba si snitele din piept de pui. Praji nu cred ca prestez, dar ma mai gandesc
Faza cu ardeii umpluti e tare, cat am fost gravidoasa acu` 3 ani exact in perioada asta, am papat in fiecare zi la pranz 2 ardei umpluti vreo 3 saptamani la rand

Mergi la inceput

Mamagiuliei, nu ti s-a aplecat de mancat in fiecare zi timp de 3 saptamani ardei?Intr-adevar sunt buni, dar totusi.....asa de mult timp?
In timpul sarcinii am mancat multe napolitane cu ciocolata si un camion de mere, si acuma nici nu am uit la ale.Dar Alex intr-adevar mananca de-a mere de sparge.Asa e cu poftele astea, noi nu vre, dar limba cere
Nikolle de Alexandra

Mergi la inceput

Mi se parea deliciul de pe Terra, oricum toata sarcina asa am tinut-o mancam cate ceva cu saptamanile. In luna iulie mi s-a pus pata pe piersici si pepene rosu si am mancat cu tonele Giulia e mare fan de fructe.

Mergi la inceput