*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 5
cocoloasha spune:
Buna dimineata intr-o noua zi de pus pe prima pagina
!
Daria,din pacate,catzeaua bunicii a avut un singur catel foarte mare care murise de 2 zile,iar ea a avut mari probleme,din cauza asta a ajuns la cezariana
.Asta e,se intampla necazuri din astea si la catzei....
Cum a fost la dentist?
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cocoloasha - ce veste trista cu catelusa ... 
Io`st bine. Aseara a fost ok, ne vedem cu duoamna doctor stomatolog peste 3 luni, asta e, nu m-a ajutat zestrea genetica ![]()
In schimb Giulik a stat cuminte sa fie examinata, nu de gratis, ci contra recompensa: un flacon de Sprite, am scapat ieftin, iar dintisorii ei sunt super ok si sanatosi, strungareti si la locul lor 
La noi poluaaa, nu e corect, vreau calduraaaa, soareee !
Pupici tuturor ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
cocoloasha spune:
Lasa ca nici aici nu e foarte senin,dar lasa ca e bine,ne mai racorim un pic 
Ia spune-mi,la ce varsta ai dus-o pe Giulia prima oara la dentist ?
Eu il tot spal pe Alex pe dintisori cu periuta,dar fara pasta de dinti ca o mananca si abia asteapta ![]()
deh......noi abia facem 2 anisori....
szivarvany spune:
Ooo, din totdeauna. Cre`ca nici nu avea dinti in gura. Am carat-o cu mine ca nu aveam cu cine sa o las. Si bine am facut. S-a obisnuit.
De spalat cu pasta o spal cu colgate pt copii de cand i-au dat primii dinti, cu o cantitate micuta micuta. Desi are aproape 3 ani, ink nu scuipa, ii place gustul pastei si nu are cum sa-i afecteze sanatatea atata fluor. I-am cumparat recent si ei o periuta electrica Oral B, o recomand tuturor, e pt adulti, dar atata tanjeste la ea ... am sa i-o dau in folosinta cat de curand.
Daria &
katty spune:
Un mare
si de la mine!
Si noi l-am spalat pe Andrei pe dinti de cand era mic. De vre-un an doi nu mai inghite pasta de dinti si a invata sa scuipe. Are si el periuta electrica (tot de la Oral B) ptr. copii (un cosmonaut) si e tare incantat de ea. Pasta folosim cand Colgate ptr. copii, cand Oral B cu animalute, am mai folosit si Vademecum roz sau verde.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
nikolle_t spune:
Salutare mamicilor!Salutare LEOIACELOR
Ma alatur si eu voua, (daca ma primiti)in clanul leoaicelor.Sunt nascuta pe 22.08.1976, si am o fetita, Alexandra de 6 ani jumatate numai ca ea este varsator.Chiar daca sunt nascuta in ulttima zi a decadei, eu tot leu ma consider
din partea noastra (a fetelor)si concediu placut acelor leoaice care sunt sau vor fi (in concediu normal)
Nikolle
de
Alexandra
anca_vlad spune:
servus leoicelor va salut si eu si ma alatur voua.
Anca, mamica de Vladut 3 ani si 8 luni.
semnat condica si asteptat concediu, AMR 3 saptamani!
szivarvany spune:
Nicolle - bine ati venit ! Pupici mandrei tale 

Anca - unde mergeti in concediu ?
Leoaiceleee, pe unde steti ? 
Daria &
nikolle_t spune:
Salutare!
Intr-adevar cam pustiu , se cunaoste ca lumea pleaca in concediu, si sta departe de calculator, nu ca altii...
La Piatra e o vreme morocanoasa, ba ploaua, ba e soare, asa ma simt si eu.Abia astept concediu!!!(in august pe 20)
Si am o fomae, ca mmai nou tin dieta de 13 zile daca ati auzit de ea(cica e daneza), nu stiu ce m-a apucat dar a doua oara nu o mai fac.Am slabit vreo 4 kg in 7 zile si azi nu am avut voie sa mananc nimic ,decat sa beau apa
.
Nikolle
de Alexandra 
katty spune:
Eu sunt pe aici, am avut o zi infecta, multe drumuri prin oras, ajunsa tarziu la serviciu, unde am muncit ca la balamuc! Mai va scriu de acasa!
Bine ati venit, anca si nikolle
!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei