*LMA - leoaicelor DC ! * (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Buna dimineata intr-o noua zi de pus pe prima pagina !

Daria,din pacate,catzeaua bunicii a avut un singur catel foarte mare care murise de 2 zile,iar ea a avut mari probleme,din cauza asta a ajuns la cezariana .Asta e,se intampla necazuri din astea si la catzei....

Cum a fost la dentist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Cocoloasha - ce veste trista cu catelusa ...

Io`st bine. Aseara a fost ok, ne vedem cu duoamna doctor stomatolog peste 3 luni, asta e, nu m-a ajutat zestrea genetica
In schimb Giulik a stat cuminte sa fie examinata, nu de gratis, ci contra recompensa: un flacon de Sprite, am scapat ieftin, iar dintisorii ei sunt super ok si sanatosi, strungareti si la locul lor

La noi poluaaa, nu e corect, vreau calduraaaa, soareee !

Pupici tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Lasa ca nici aici nu e foarte senin,dar lasa ca e bine,ne mai racorim un pic

Ia spune-mi,la ce varsta ai dus-o pe Giulia prima oara la dentist ?

Eu il tot spal pe Alex pe dintisori cu periuta,dar fara pasta de dinti ca o mananca si abia asteapta

deh......noi abia facem 2 anisori....

Mergi la inceput

Ooo, din totdeauna. Cre`ca nici nu avea dinti in gura. Am carat-o cu mine ca nu aveam cu cine sa o las. Si bine am facut. S-a obisnuit.
De spalat cu pasta o spal cu colgate pt copii de cand i-au dat primii dinti, cu o cantitate micuta micuta. Desi are aproape 3 ani, ink nu scuipa, ii place gustul pastei si nu are cum sa-i afecteze sanatatea atata fluor. I-am cumparat recent si ei o periuta electrica Oral B, o recomand tuturor, e pt adulti, dar atata tanjeste la ea ... am sa i-o dau in folosinta cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Un mare si de la mine!
Si noi l-am spalat pe Andrei pe dinti de cand era mic. De vre-un an doi nu mai inghite pasta de dinti si a invata sa scuipe. Are si el periuta electrica (tot de la Oral B) ptr. copii (un cosmonaut) si e tare incantat de ea. Pasta folosim cand Colgate ptr. copii, cand Oral B cu animalute, am mai folosit si Vademecum roz sau verde.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Salutare mamicilor!Salutare LEOIACELOR
Ma alatur si eu voua, (daca ma primiti)in clanul leoaicelor.Sunt nascuta pe 22.08.1976, si am o fetita, Alexandra de 6 ani jumatate numai ca ea este varsator.Chiar daca sunt nascuta in ulttima zi a decadei, eu tot leu ma consider

din partea noastra (a fetelor)si concediu placut acelor leoaice care sunt sau vor fi (in concediu normal)

Nikollede Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

servus leoicelor va salut si eu si ma alatur voua.

Anca, mamica de Vladut 3 ani si 8 luni.

semnat condica si asteptat concediu, AMR 3 saptamani!

Mergi la inceput

Nicolle - bine ati venit ! Pupici mandrei tale
Anca - unde mergeti in concediu ?

Leoaiceleee, pe unde steti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Salutare!
Intr-adevar cam pustiu , se cunaoste ca lumea pleaca in concediu, si sta departe de calculator, nu ca altii...
La Piatra e o vreme morocanoasa, ba ploaua, ba e soare, asa ma simt si eu.Abia astept concediu!!!(in august pe 20)
Si am o fomae, ca mmai nou tin dieta de 13 zile daca ati auzit de ea(cica e daneza), nu stiu ce m-a apucat dar a doua oara nu o mai fac.Am slabit vreo 4 kg in 7 zile si azi nu am avut voie sa mananc nimic ,decat sa beau apa.

Nikolle de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu sunt pe aici, am avut o zi infecta, multe drumuri prin oras, ajunsa tarziu la serviciu, unde am muncit ca la balamuc! Mai va scriu de acasa!
Bine ati venit, anca si nikolle!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput