*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 30

LiliaToma spune:
ailui, nu demult am patit si noi ceva asemanator. Cica pot fi doua situatii: sau cumva printr-o minune, a intrat un ciorap sau ceva la fel de mic in interior si a blocat ceva, sau pompa e pe sfarsite si in curand nici nu o sa mai invarta deloc.
Bafta, sa o reparati cat mai repede
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

adi69 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Dar nu am priceput ce e in mana in poza aia : viseul de sus (21)? e ceva legat de locurile de acolo?
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lilia,in poza respectiva este o floare origami.Origami este o tehnica japoneza de impaturire a hartiei,in urma careia rezulta tot felul de animale ,flori sau alte chestii de hartie.In Viseul de Sus ne-am intalnit cu 2 japoneze,care ne-au facut origami- flori si pasari.Acea din poza este o crizantema .

LiliaToma spune:
Aha, am priceput, Andreea. Ma uitam eu parca ca o floare origami( eu flori nu stiu sa fac, dar candva faceam haine: camasa, pantaloni parca) dar credeam ca are o legatura cu Viseul de Sus. Japonezele ce limba vorbeau?
La multi ani pentru fetele sarbatorite ieri si la multi ani pentru Mircea , Madonna , Calinescu Lucia
Un pupic special pentru Stefiuta ca mai trece pe la noi mai des. Sa ai parte de multa sanatate si noroc, sa fii fericita, iubita si implinita. Sa realizezi tot ce iti doresti si sa traiesti viata la maxim.