*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 29

LiliaToma spune:
Daria, eu am pus ceai verde de care aveam in casa: concret e ceai verde de la Jaffa, care nu se gaseste in Ro, eu imi aduc din Moldova ca nu prea am gasit aici ceai verde sa imi placa.
Adriana, eu demult trag cu ochiul la metoda asta de detoxificare, dar tocmai din acest motiv imi era frica, ma temeam sa nu stau numai pe buda. Asa cum am zis, azi e prima data. Cel putin pana acuma nu am avut probleme. Am fost la buda din cauza lichidului mult baut( lapte si apa obligatorie). Unica chestie neplacuta, 3-4 lingurite de ceai verde cred ca e destul de energizant si ca urmare am palpitaii de inima. Nu stiu daca neaparat de la asta, ca am mai avut zilele trecute, dar azi ft accentuate si ma simt mai agitata. Dar asa cum am zis, am avut dureri si intepaturi de marti incoace, doar ca azi mai puternice...
Nu simt foame acuta, mai am de baut ultima parte de lapte( eu am impartit in 4 cani mari si beau la interval de vreo 3-4 ore)
Maine dimineata o sa ma cantaresc, desi nu asta e scopul principal, chiar vroiam o detoxifiere nu neaparat o scadere brusca in kg-me.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

LiliaToma spune:
Neata
Pustiu-pustiu
La multi ani
Viorela Hoff
Zana
LadyC
Kla78
Catutza
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

szivarvany spune:
Viorela Hoff
Zana
LadyC
Kla78
Catutza
E vineri ... tralalalalaaa ... o zi usoara la servici tuturor !
Io deja beau un Pepsi rece si daca toate merg bine, dupa`masa fugim la strand cu fi`mea ...
Pe unde sunteti ?
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

adi69 spune:
Buna dimineata.
La multi ani leoaicelor nascute azi!
Lilia,sa-mi spui cum te simti dupa detoxifiere,poate ma incumet si eu..
DAria,balaceala placuta la strand!
Va plac pozele mele?

szivarvany spune:
Adrianaaaa - daaaa, le-am savurat aseara ! Moama, a trecut un car de ani de cand am vizitat acele locuri ... ce amintiri ... ce tanara eram

LiliaToma spune:
Adriana, ma simt bine in general. cantarul arata cu 1,6 kg mai putin ca ieri dimineata, dar nu consider ca am slabit, probabil o fi iesit lichidele si toxinele.. Nu mi-a fost foame, am suportat usor.
Dar, nu stiu daca are legatura cu ziua de ieri, azi dimineata la micul dejun am vomitat de la o felie de paine prajita cu unt si cu ceai verde...
Oricum, probabil o sa mai tin, o data pe saptamana, macar o luna de zile. Sa vedem ce rezultat vom avea.
Am vazut si eu pozele. Le-am savurat cu placere, mai ales ca eu nu cunosc locurile si a fost ceva nou si fascinant.
Mi-au placut in deosebit, pozele la pesteri, alea din Sibiu( in special aia cu flori). Impresionante poze la Stejar..
Dar nu am priceput ce e in mana in poza aia : viseul de sus (21)? e ceva legat de locurile de acolo?

zozela spune:
Viorela Hoff
Zana
LadyC
Kla78
Catutza Sa va dea D-zeu sanatate!!Petrecere frumoasa si muuulte cadouri!!
Ela.. in 9+!!
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

szivarvany spune:
Florypop
@bina@
Zozela
Hosen
Andreoti
D3lia
Mircea
Madonna
Calinescu Lucia
Stefiuta
Imi savurez ness-ul cu mult lapte si nesquick, deh, e we
Si va dores un sfarsit de saptamana plin de evenimente placute !

AILUI spune:
Salve,
Am intrat si eu sa va salut , si sa va spun tuturor sarbatoritelor acestui wk-end !
Noi ne pregatim sa mergem la plaje , e f cald si profitam cat mai putem!
Ziua de azi a inceput la mine ciudat, am bagat rufe la spalat si, la stoarcere masina a inceput sa faca ca un elicopter la decolare
!! Dupa ce mi-a trecut sperietura
, am sunat la sevice si sper ca luni sa se rezolve problema, ca e tare rau fara masina de spalat......
Salutari si sa aveti un wk-end cat mai placut !
mami ailuI