*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 28

szivarvany spune:
tuturor Mariilor
ca am uitat azi dimineata ...
Si eu intentionez sa-mi cumpar masinuta si m-am uitat la 206, e fain, mic, asa cum imi tre` mie, la ce parcari trag :-)))
Zozela - cum esti, ce face burtica ?
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

szivarvany spune:
Mirela-c
Aancutza
Bijuarda
MonaB
Anca74
Ancasilv
Clori
Mari-Paun

LiliaToma spune:
Neata
La multi ani ptr
Mirela-c
Aancutza
Bijuarda
MonaB
Anca74
Ancasilv
Clori
Mari-Paun
Ce faceti azi de e asa slabuta miscarea pe-aici, aaa?
Eu azi am hotarat sa fac o zi de detoxifiere pe baza de lapte cu ceai verde. Asta ca tot am mancat cam mult si de toate cand am fost la ai mei. Sper sa ma pot tine pana la sfarsitul zilei.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

szivarvany spune:
Lilia - descrie te rog exact ce bei azi, sunt direct interesata !!! Plssss !
Io acu` 3 ani si vreo 4 ore am devenit mamica

LiliaToma spune:
Off, Daria cum am putut sa uitam de printesa Giulia. Chiar aseara ma gandeam sa nu uit maine dimineata. Pff...
Din tot sufletul, iti uram micuta Giulia, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa. Sa ai parte de o copilarie fericita, linistita si implinita. Sa ii bucuri mereu pe parintii tai, sa cresti mandri de ei, iar ei de tine. Sa le aduci si in continuare fericire si bucurie in casa. Sa fii liantul intre voi trei, incat sa fiti mereu o familie plina de intelegere, iubire si fericire
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

LiliaToma spune:
Referitor la lapte, e foarte cunoscut si aplicat in Rusia. O sa iti scriu de pe un site de al lor, ce scrie exact:
Se considera o zi de detoxificare, fara sa simti foame.
Reteta e urmatoarea: 1,5 litri de lapte, se fierb, se lasa un pic sa se racoreasca( pana ajunge la temperatura aproximativa de 80 grade), se pun 3-4 lingurite de ceai verde. Se lasa acoperit vreo 15-20 min. Se strecoara si se bea toata ziua: cald sau rece.
Exista cateva conditii:
1. sa se bea minim 2 litri de apa neacidulata. este obligatoriu
2. Se recomanda sa se faca cica in zi de miercuri, dupa nu stiu ce reguli astrologice. Dupa cum vezi eu nu am respectat
3. De dorit sa folosesti lapte sub 1,5% grasime.
4. Cei care nu au baut pana acuma ceai verdea, vor avea unele schimbari ale tensiunii, dar daca continua cu cura, problemele vor disparea.
Se spune ca laptele cu ceai e ft util pentru mamciile care alapteaza, pentru cei cu boli de inima, rinichi, si pentru cei cu distrofie cu sistemul nervos slabit.
Se pot pierde 500g-1kg pe zi. Asta teoretic. Practic, fetele care au facut asta, au zis ca au pierdut si 2,5 kg. Daca vrei sa te mentii constant, e bine sa o faci o perioada mai lunga, dar numai o zi pe saptamana.
Eu fac prima data, desi ma tenteaza demult.
La gust e ft bun, mai ales ca eu beau ceai verde mult.
Va zic maine rezultatele

nikolle_t spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor, si in special printesei GIULIA
.Daria, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa ai numai bucurii din partea ei.
pt toate leoaicele mici si mari.
ALEXANDRA & Nikolle

szivarvany spune:
Multumim de urari, la fel si voua si celor dragi voua.
Liliaaa - pls, stiu ca te stresez, ce fel de ceai verde ? Exact, concret, marca, denumirea, culoarea, tot

adi69 spune:
La multi ani Giuliei! Sa creasca mare,sanatoasa si norocoasa!
Lilia,eu am o intrebare...hm..nu stai numai pe langa WC in ziua in care bei laptele asta?