*LMA - leoaicelor DC ! * (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata
La multi ani, Aish, Mary.F.; Blue-Karina; LadyJ

Bine ai venit, laurahadade.

Daria, eu una nu am nimic impotriva ca deja cred ca am spus cam tot pe-aici pe forum . Ma gandeam o data ca si cel mai prost detectiv daca ar sti ar afla tot despre mine acuma

Ca sa nu va fac sa scotociti, va spun pe scurt

De origine sunt din Moldova, 15 km de langa Chisinau. Am facut ASE in Chisinau si am venit aici la postuniversitare( tot la ASE si tot la Relatii Economice Internationale).
L-am intalnit pe sot si peste nici un an faceam nunta. Asa am ramas aici. La un an de la nunta s-a nascut Amelia. Ptr ca venise Amelia pe lume si ptr ca eram cetatean strain nu am lucrat mare lucru. Inainte sa nasc am gasit un vechi patron pentru care am lucrat cand eram studenta si am continuat sa lucrez la el, lucru de la domiciliu( multumesc lui ca a acceptat asa ceva). Asta fac si in continuare, lucre de acasa. Acuma am rezolvat cu niste acte si sper sa pot sa ma angajez cu carte/contract de munca. Atat. Mai aveti intrebari?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa continui eu.
Din 1997 lucrez la o firma de transp.internationale la dep. de logistica.
Sunt impreuna cu sotul de 7 ani, iar de 3 ani avem minunea noastra de fetita Giulia
Sunt dependenta de ciocolata si de DC.
Imi place f mult sa bucataresc si mai nou, am prins dragul plantelor de apartament.
Nu ies din casa fara aparatul foto

Cine continua ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Si eu sunt dependenta de cioco, ceai verde si DC.
Credeam ca imi place sa bucataresc, dar am avut o perioada in care nu am gatit nika( era canicula aia) si mi-am dat seama ca nu ma deranjeaza

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lilia -
Mie imi place sa bucataresc daca Giulia e ocupata cu altceva
Oricum bucataria arata k dupa razboi ... daca ma mai ajuta si ea e de filme horror Si credeti-ma, nu glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata si o zi cat mai senina!!!!!!

La multi ani si multa iubire, sanatate si fericire ptr. Aisha, Mary.F.08, Blue-Karina, LadyJ

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Aveti kef sa scriem fiecare cateva cuvinte despre noi, ce facem, cu ce ne ocupam, family, sa ne cunoastem mai bine ???

Aseara m-am dus sa fac chiftelute si nu am mai intrat pe net, asa ca va scriu si eu cateva randuri despre mine acum!

Tocmai ce am implinit 38 de ani. Sunt casatorita de 10 ani (ii facem pe 21 septembrie) cu Mircea (40) si avem un pui mic, tot Leu (Andrei, 5 ani). Cu sotul meu m-am cunoscut in facultate, in 1990, am fost prieteni 7 ani inainte de a ne casatori in 1997. Am facut Facultatea de Electronica din Bucuresti, am lucrat 13 ani ca inginer electronist intr-un institut de stat, iar din 2000 sunt director tehnic (asta-i doar titulatura mea din cartea de munca) la o firma privata din Bucuresti. Lucrez la contabilitate (am facut un curs mai demult), si tin relatia cu banca si cu administratiile financiare, fac platile interne si externe, fac declaratiile de salarii (cnpas, somaj, etc), declaratiile 100 si 300 care se depun lunar, situatiile de vanzari etc. emailuri, relatiile cu furnizorii, actele de import de marfa. Am mana libera in tot ce fac si sunt multumita de program.
De cateva luni, impreuna cu sotul ne-am deschis si o afacere proprie. Ne-a ajutat pentru inceput seful meu, care ne-a pus conditia ca sa nu plec de la el, ceea ce nu m-a deranjat, fiindca am garantia unui venit sigur. Intre timp a inceput sa mearga firma, ceea ce e un semn bun.

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Buna dimineata !

Am petrecut aseara super ! Am pus si poze noi ,take a look.

Despre mine : sunt casatorita de 4 ani cu sotul meu pe care-l cunosc de cand era mici,pentru ca am crescut in acelasi bloc .Alexandru a venit la 2 ani de la nunta si acum ne gandim si la o fetita....,suntem in negocieri .Lucrez la o firma IT de 7 ani,unde am inceput ca secretara,contabila,account manager (vanzari),iar acum sunt consultant SAP....ce de schimbari,nu?

Mergi la inceput

Cocoloasha, am vazut pozele si mi-au placut tare! Ce frumos e tortul, l-ai facut tu sau l-ai comandat!!! Cred ca i-a placut mult lui Alexandru, nu? Am vazut pe acolo si o domnisoara dragalasa, sau gresesc? Cine e?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Katty,tortul a fost comandat la cofetaria Ana,a fost super dragutz si foarte gustos ,iti recomand,e 550.000 kg.

Domnisoara respectiva este Mariuca,nor'mea ,in varsta de 1 an si 4 luni,care a venit la ziua sotului ....hihihih....s-au cam pupat,ce sa zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

buna din nou!

sa va povestesc cate ceva despre mine...
sunt maritata de 9 ani (in 5 septembrie se implinesc): am fost colegi de clasa si de banca, iubiti, inca din '92...
relatia nostra leu+leu e destul de furtunoasa, dar merge. ne cunoastem zic eu destul de bine, de atata vreme, ca am invatat sa nu ne calcam pe bataturi.

minunile noastre - 2 baieti ne inveselesc fiecare zi si ne solicita atat ca de multe ori ajung sa respir doar dupa ce au adormit...

lucrez ca functionar public, la ministerul mediului - un fel de filiala regionala, cu sediul la pitesti; practic, ne ocupam cu proiectele de mediu care vor primi finantare de la UE.

si, nu in ultimul rand, mai am de venit la serviciu doar maine, vineri plec in vacanta: la mare!

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput