*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Cocoloasa - suuuper ce zice zodiacul
Eu in we am smotruit, bucatarit, distrat cupila din dotare Ca de obicei
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Alina922 spune:
quote:
cica,femeile din zodia leu,saptamana asta,suntem "masculinizate",batem cu pumnu in masa
Numa' saptamana asta?
Mamagiuliei, merci ca m-ai trecut pe lista. Cata rabdare, sa pui totul in ordine...
M-am uitat si pe la pozele voastre. Frumosi copii, frumoase mame. Leoaice, nu?
szivarvany spune:
Alina - da claaar VI ar da best
catutza spune:
Bine v-am regasit !!!
Nu am mai intrat la acest subiect de multa vreme, dar acum ca v-am gasit pe prima pagina am indraznit
Va pe toate, va urez o vara plina de bucurii si realizari si cadouri cat mai multe si cat mai placute, ca vorba aceea mai e putin pana incepem petrecerea de zilele noastre
Eu de ziua mea nu-mi doresc nimic , decat sanatate pentru noi si familiile noastre si pentru cei dragi noua.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
katty spune:
Uitati ce scrie azi la Horoscop pe eastrolog:
Horoscop Leu azi
3 iulie 2007
Confuzia si sensibilitatea exagerata din prima parte a zilei va pot afecta relatiile cu prietenii, mai ales ca sunt sanse sa nu îi întelegeti corect.
Va recomandam sa amânati deciziile importante, cu implicatii serioase în activitatea profesionala sau în afaceri.
Ar fi bine sa acceptati sfaturile unei rude apropiate, pentru ca intuitia nu va ajuta prea mult.
Noi in we am luat copilul de la mama si ne-am straduit sa-l distram pana duminica seara cand l-am dus inapoi la mama.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
catutza spune:
Hai ca mi-am propus sa intru mai des pe aici...asa ca v-am cautat si v-am gasit la pagina 3, pai ce feceti leutelor, nu aveti chef de vorba?
Nu stiu cum a fost la voi ziua de azi, dar eu am avut pe seara o durere cumplita de cap, acum e mai bine .
Va si va urez o saptamana foarte buna
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
katty spune:
Noi suntem intr-o agitatie maxima si drumuri peste tot! Aseara am ajuns la 11 fara ceva acasa morti de oboseala. Copilul e la mama, norocul nostru ca nu mai avem si grija lui!
varsta lui Andrei
katty spune:
Ce faceti, dragi Leoaice? Sper ca sunteti bine!
Pe aici e vreme cam inchisa, cu vant puternic, cred ca ne paste o ploicica!
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Si la noi a plouat toata noaptea, e urat, vrem varaaa cu muuult soare
Leoaicelor, pe unde mergeti in vacante ?
Ati fost careva la Praid ?
katty spune:
Daria, noi mergem an de an, de vre-o 9 ani la Olanesti, acolo vom merge si anul asta. Ne place foarte mult, e liniste si frumos.
La Praid a fost o mamica de la subiectul cu Pitici de 2002, Nicoleta, tocmai s-a intors de acolo.
Voi unde mergeti?
Voi aveti Baile Felix langa voi, cum e?
varsta lui Andrei