*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 10

szivarvany spune:
Mi-am permis sa modific si titlul si prima pagina, asta pt ca se apropie perioada de maaaari kefuri pe aici
Sper ca va place.
Sunt prin zona ... ef faiv ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

katty spune:
Un pupic si de la mine! Aseara am ajuns si noi acasa de la munte unde a fost foarte relaxant. O sa pun si cateva poze intr-o zi!
Acum ma pregatesc sufleteste pentru o zi torida!
Bine ati venit in club, LiliaToma si Ailui, frumos te-ai gandit Lilia sa-ti petreci ziua de nastere.
Se anunta o perioada activa pe forumul nostru fiindca vor incepe zilele noastre de nastere.
Concediu placut, Daria, sa va intoarecti cu bine, si un mare Giuliei!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

nikolle_t spune:
'Neata felinelor!si ceaiul va asteapta!Cam liniste in ultima perioada, ce se intampla?Nu mai aveti vlaga in voi?
si va trece!
O zi buna va doresc!!!!!!!!
Nikollede Alexandra

LiliaToma spune:
Buna
eu mi-am baut deja ceaiul. Acuma fac a doua tura.
Sunt un pic incremenita de durere pentru diplodocus, care a scris si pe-aici zilele trecute: sotul ei nu a rezistat. cum se poate termina viata intr-o secunda... si mai ales cand nu ai nici o vina.. e groaznic.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

nikolle_t spune:
LiliaToma, mai intristat cua semenea vesti.Mi s-a pus un nod in stomac si in gat.pana la urma ce s-a intamplat?
Suntem alaturi de diplodocus
Nikolle de Alexandra

anca_vlad spune:
uuuuuuffffffff, imi pare asa de rau ca inima lui clain nu a rezistat, chiar ieri i-am citit povestea!
condoleante familiei si sper ca cel vinovat sa plateasca pt tragedia produsa acestei familiei!
diplodoculus multa putere si hai sa mergem mai departe!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

nikolle_t spune:
Mda, e trist sa citesti asa ceva, mai ales ca avea pentru ce sa traiasca, dar daca Dumnezeu a ales sa vegheze de sus printre ingeri asupra familie,nimeni nu se poate opune vointei Lui.pentru Ioana sa fie puternica, sa treaca cu bine peste situatie si sa aiba grija de Luca.
Condoleante si Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
Iar pentru cel care a provocat asemenea tragedie, se va intoarce roata si Dumnezeu va avea grija de el asa cum merita.
Nikolle de Alexandra

nikolle_t spune:
Mei fetili, gata cu tristetea de pe DC.Pe unde umblati voi de nu mai vb nimeni?rece ca sa va reveniti de la caldurile astea.Voi mai puteti, ca eu una mor aici in fata calculatorului
si lesin de foame.Azi e ultima zi din regimul meu chinuitor, si de maine mananc ce vreau(cica) pana ma ingras la loc
.Dar nu cred ca se mai intampla, pentru ca m-am abtinut prea mult de la dulciuri astea 2 sapatamani ca sa pun iar la loc grasimea
, nu se merita, ca daca nu ma mentin , asta ma asteapta
Nikolle de Alexandra

LiliaToma spune:
Nicolle, ce dieta ai tinut?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)