Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 30

Luna1 spune:
Hello!
Jadiiiii!!! Bine ai venit acasa cu bebe Tudor! E un frumos! Ce bine ca ai fugit mai repede din spital.
Irinusha! Bine ai venit acasa. Asteptam pozici cu Amelie si reactia la cald a lui Cris.
Kitty_nic bine ai venit acasa! Dupa ce scriu acest mesaj merg sa vad pozicile.
Alina.a asteptam vesti si de la tine cand te simti mai bine.
Simo, astazi e ziua taaaaaa, zi frumoasa ca tineeeee! La multi ani! Sa ai o nastere usoara si cu zambetul pe buze indiferent de decizia luata, iar Matei biciclistul sa fie sanatos si mancacios.
Asaaaaa....
EU am ajuns aseara acasa la ora 12 noaptea. Plecata de la 7. Ma simt nitel trotilata desi am tras o beuta cu fresh de portocale, insa sunt obosita si zici ca am fumat si am baut toata noaptea. Am fost intr-un pub mai intai unde baietii si-au facut plinul cu bere, acolo atmosfera a fost ceva mai ciudata eu singura, gravida cu 7 barbati. Apoi atmosfera s-a mai destins, am mers la restaurant si acolo sincer am ras ca am crezut ca nasc. Dupa asta, avand si un baietandru de vreo 19 ani cu noi ne-am lasat convinsi sa mergem clubbing
, mie deja imi picau ochii in gura, dar nu puteam pleca, doar eram personajul principal. Asa ca am ajuns intr-un club unde urla muzica, era un fum de-l taiai cu cutitul (se razbunau fumatorii ca azi e ultima noapte cand mai au voie sa fumeze in locuri publice, adica pub-uri, disco etc, de maine afara pe strada). Am baut o cola (mi se acrise de suc de portocale) si am plecat in ideea ca nu era ideal pt mine sa nasc acolo, nu?
Si acum vestile bune, la 9 am mers la eco si bebita mea e in grafic pt varsta asta de sarcina, greutatea estimata este 1,900g deci nu mai sunt stresata, in plus ma duc curand sa-i dau cu ceva in cap dr-ului ca m-a speriat degeaba. Ah, si in plus nu i-a crescut putza, deci este inca fetita. Are destul lichid aminotic, se misca pe acolo la greu.
Deci sunt bine.
Va pup pe toate.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!