in ce statiune la munte?

in ce statiune la munte? | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

as vrea sa mergem cu baiatul nostru de 2 ani si jumatate la munte,dar nu stiu unde,in ce zona.daca ati fost,dati mi niste idei,eventual spuneti mi si cam care sunt preturile.multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Mona.. eu tzi-ash recomanda cu caldura Cheile Gradishtei..in zona Rucar Bran..multa linishte, locuri de joaca amenajate pentru copii, terenuri de tenis,fotbal, piscina...potzi vedea pretzuri shi detalii pe www.cheilegradistei.ro..eu am fost incantata shi revin acolo cu placere mereu.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

si noi am cautat o zona de munte unde sa ne ducem cu copii....sa aiba curte mare si frumoasa.
Sunt o cramada de vilisoare in Moeciu de Sus sau de Jos (la fel de frumos) care ne-au atras iar preturile sunt acceptabile. Noi ne-am oprit la o casuta cu doua apartamente pe care am platit 1.500.000 lei de fiecare apartament. Curte mare cu foisor, cu leagane, cu pomi ...super ce sa mai.....iar de proprietara......super draguta.
www.inmoeciu.ro - aici gasesti foarte mult oferte.
Preturile care sunt afisate in unele cazuri s-ar putea sa nu fie actualizate dar oricum sunt preturi rezonabile.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Subscriu si eu pt zona Rucar-Bran. Superbe locuri!

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,dar gasesc un loc la munte unde sa fie si piscina,in care sa poata intra si copiii?in sensul ca piscina sa fie in trepte,ca sa fie si apa mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Monalac ,recomand Herculane care are vreo 5 piscine ,bazine cu apa termala calda si daca vrei poze uita-te la semnatura poze munte 2007 unde vei vedea 2 piscine pentru ca la a treia am facut poze cu aparatul si am cum sa le pun .

poze1
poza2
poze munte 2007

Mergi la inceput

am verificat semnatura si am modificat-o ca nu mergea .Acum cred ca se pot vedea pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

aurora poti sa recomanzi un loc de cazare la Herculane?

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

as putea recomanda hotelul Dacia daca nu sunteti pretentiosi sau mai ieftin este la camping casute in centru langa hotel unde o casuta era pe data de 7 iulie 2007 la pret de 30 sau 40 ron functie de cate paturi avea .tel 0744195174 (asa era trecut acolo) numai ca seara e terasa cu lautari acolo si canta pana la vreo ora 23.00.E frumos acolo pentru cei carora le place genul (muzica populara banateana)

Mergi la inceput