Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Adalia, preeclampsia e din cauza ir-urilor marite, iar astea cica de stress si munca; toata lumea din preajma mea se astepta sa primesc conc de risc, numai eu nu; eu ma vad sanatoasa si tare; pana acum am avut risc de avort spontan, am facut tratam cu pregnyl, magne b6, aspenter, utrogestan, acid fol, acum am hipertensiune + insuficienta cardiaca usoara in contextul sarcinii, ir-urile crescute(preeclampsie) - deci iar injectii, magneziu, aspenter; edeme nu mai am pt ca nu mai mananc sarat - ieri am mancat ca muream de pofta, putina branza si azi dim parca eram o gogoasa...
...si mai am si 4 sarcini oprite din evolutie, dintre care 3 anul trecut...
sa mai zic?! dar eu credeam ca mai merg la munca...

ROXANA, spre binele tititzei mele stau si acasa, iar telefonul poate fi si inchis dc nu mai suport; oricine poate fi inlocuit. Abia astept sa pot si eu sta si sa discutam mai mult.Distractie placuta!

Eu nu am poze de la nunta ca acum o mie de ani cand m-am maritat eu(9ani) nu era, mama, tehnica asta; dar voi pune si eu poze dupa concediu - ca poate ma fac mai frumoasa!

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Creem, nu te impacienta. baietelul meu in saptamana 21 avea 296 grame iar fix dupa o saptamana si o zi 445 grame. crescuse ca fat frumos. nu au toti acelasi ritm de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cami, si eu ma inteleg bine cu soacra, in ciuda defectelor ei tin la ea, nu prea se baga in viata noastra ca noi nu i-am permis, dar ea nu prea are rabdare cu copiii, e mai coconoasa, si atit ea cit si mama au o mentalitate cam comunista (de fapt asta e valabil atit socri cit si pt parintii mei)... acest lucru nu prea conteaza cind bebe e micut, dar cind incepi educatia copilui si tu incerci sa-l inveti unele lucruri dar vede la bunici alte lucruri atunci...toata munca ta se duce de ripa...Eu de asta ma tem...caci si eu si dan ne cunoastem parintii si stim din proprie exerienta ca au facut greseli pe care nu vrem sa le faca cu copilul sau copiii nostri, Mi-e groaza sa ma gindesc ca o sa-mi las copilul la bunici intr-o zi, ca eu si Dan sa putem iesi si noi singuri si cind ma intorc sa observa ca fiu-meu are cine stie ce apucaturi, sau sa aud ca a fost batut sau a auzit cine stie ce bazaconie...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI ..superbe poze..ai fost o mireasa superba..nici ca mama nu arati rau..nu pot sa spun acelasi lucru despre sot ca se interpreteaza..am glumit...va potriviti si aratati super amandoi ..are Sebi cu cine semana..de abia astept fetita sa o vad ..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Petronela, distractie placuta si felicitari pt. masina-sa nu ai evenimente neplacute! Se impun poze noi, nu ? Ce culoare este?

Fetelor, ma plageam saptamana trecuta ca am burta micuta?!?!? ei bine, cred ca saptamana asta s-a dublat, se vede binisor si simt ca imi plesneste!!!! Cu crema nu ma prea dau, dimineata as transpira toata pana la serviciu, iar seara mai uit, ma dau din 2 in 2...In weekenduri insa nu o ratez

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, multumesac! acum am mult mai multe e kg in plus, sper ca dupa ce termin si cu alaptatul celui de-al doilea prunc sa-mi pun ambitia si sa ma fac "pustoaica". Din cauza grasimii, parca nici fizionomia nu mai semana, nu ma recunoasc in ultimele poze...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

creem...sincer si eu imi cam fac griji ca e mic pt ca am burtica...cam mica.....dar incerc sa mananc cat mai sanatos (desi cam fortat) si cat mai des....numai ca sa fie bine!

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ellis, sa-ti dea ia telefon de serviciu, daca nu se descurca fara tine, dar sa nu te streseze cu multe telefoane...lasa ca nu se darima firma...iar tu ...cumintica...

Petro, sa fii sanatoasa!!! La multi ani, inca o data.

Rox, haioasa iepuroaica ta pitbull. Cita personalitate!!!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Dany, eu zic sa te linistesti, eu am gasit dimensiunile astea in carte pt sapt 19: 12 cm de la cap la coccis si 19 de la cap la calcaie, 200 grame; sapt 18: 11cm si 17,5 de la cap la calcaie si 160 de grame.

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Chiar, c-am uitat. La multzi ani, Petro si un bebe sanatos!

Mergi la inceput