Casnicute sexy (127)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!

fetelor va fac un dans????

Liano , tzuc si eu grasu .moama ce dor imi era de el..auzi fato , sa ai grija de musteata cat e plecata georgi la mosie.
danutza, da tu unde ai disparut?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mai pardon.Ca vine si mustatzea seara la noi si pleaca dimineatza .Doar n-o sa ma lase singura acolo
Fug la nani.Sunt obositaaaaaa....Offff ca nu mai vine ziua aia de 16 sa scap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

moama a inceput dansul si eu nu-s pe-aici?
alina, drum bun si distractie placuta in CO...ferelor cine mai face cafeaua de maine daca alina pleaca
georgico, hai ca mult a fost putin mai este...vine el si examenul si gata...scapi
Bi, sunt gata de dans
miki, ai fost cu dl mister la inot azi? cum i-a mers?
danelutza, super faza cu masinape issa sugubeatza...si mie mi-a bagat alex cand era mic o manusa din piele neagra in masina de spalat...nu va zic ce culoare aveau toate lucrurile..n-am mai reusit sa le scot in nici un fel...au trebuit aruncate...
Lianasa fie cu noroc luna asta
eu am mancat ca o vaca...salata cu ton si o portie uriasa de prajitura

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,mei,pai esti mai slaba ca mine,eu am 64-65kg,...m-am ingrasat intr-un an 8 kg,cel putin...uffffff....dar acum sunt la cura de slabire,cica...mersi oricum de aprecieri!

MIKI,pozele te inseala draga mea,ca is grasa sigur...poate te mai prind pe mess sa vorbim,cand iei concediu?...,sa auzim de bine?

MONICA

DANA,distractie faina ANDREI in tabara...hai ca poate te prind intr-o seara sa mai vorbim,nu mai intrii noaptea?...te lasa Lucas sa dormi?...chiar,ce mai face piticul?

CAMI,faine poze fata...hai ca ziceai ceva de America,poate mai dati o fuga si ne vedem

MIKIM,bine ai venit la sexoase!...sa-ti traiasca baietei!

La noi azi a fost 4 iulie,ziua Americii,toata lumea libera...am fost la plaja si a fost nebunie..acum ploua si ma oftic ca nu putem merge sa vedem artificiile,mai ales pt Robert...dar mai e pana la 10 seara,poate se opreste.

la toata lumea,sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vai mirela ce varza sunt...am uitat sa zic la multi ani! de ziua Americii... ma bucur ca v-ati distrat, poate trece ploaia si reusiti sa vedeti spectacolul de artificii

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ange
azi imi vine colegul copii pleaca deseara si vin maine dimin....are rost sa continui?

E clar ca azi apare Cami proaspata ca o zambiluta si fara dureri de shale.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

N-am mai intrat aseara sa va dau vesti,ca am ajuns destul de tarziu acasa si eram tare obosita...
Multe vesti si mari nu am,doar ca bebe e bine,sta cuminte la caldurica. Dupa socoatele mele am zis ca ieri am facut 17 saptamani,dar ecograful a zis ca numa 16 si 4 zile,asa ca nu i-am putut vedea putza. Doctorita zice ca s-ar parea ca e fetita dar scris imi da la urmatorul control.
Pana atunci tre sa fac Triplu Test...Ma rog la Dumnezeu sa fie totul in regula si cu asta...

Va pup si ma duc sa mai muncesc si eu cate ceva...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si cafeaua?cafeau?
lasa ca v'o dau io
si suc pt burtoase
mihaaaaaa ma bucur ca e totul bine..io's sigura ca'i pupaza

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Liano ma bucur ca te-au vizitat rusii!Si tin pumnii sa n-o mai faca vreo 9 luni de acum incolo!

Miha ma bucur ca e totul ok cu bb....las' ca va arata intr-un final si surpriza dintre picioare.....cand are chef el/ea, nu cand vreti voi!La Alesio o singura data am vazut ce "ascunde"....si-atat!(pudic rau fiu-meu)

Ma duc la treburi..... you all!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput