Casnicute sexy (127)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multam de reteta , am notat, dar voi papa cind oi fi mai slaba, acum nu poci, desi doi oi cum zice Isabella, am sa fac miine, prajite in tigaie, dar fara ulei.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danelutza sti ce ma gandeam apropo de spanac ca mai am si eu ceva in congelator, ce-ar fi in loc de lasagna cu dovlecei sa pun spanac intre foi...ideea mi-a venit fiindca am vazut in comert

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

iti poti face oua ochiuri "prajite" in apa
pui apa la fiert si cand clocoteste dai drumul la oua in ea ca si cum le-ai pune in tigaie...

monica

Mergi la inceput

Monica, cred ca poti face lasagna cu spanac, dar eu as face o rulada, uite asa http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8656 iar in loc de coste, ca tu nu cred ca ai, eu am la congelat , as pune urzici. Si cu o bericica alaturi, merge rulada unsa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha nu ne zici ce facusi la dr????????

Si pentru toate sexoasele:

O baba intr-un supermarket se opreste la standul de peste. Se uita la pestii vii care inoata in bazin si intreaba vanzatorul:
- E proaspat pestele, maica ?
- Cum sa nu fie proaspat, nu vezi mamaie ca misca ?
- ... eee maica, pai de miscat si eu ma misc..

Vine copilu acasa, zgariat pe maini, fata... hainele rupte...
Maica-sa il intreaba:
- Ce s-a intamplat?
Copilu:
- Am dansat in cerc in jurul bradului.
Mama:
- Bine, dar de ce esti zgariat tot?
El:
- Eram putini!

Sotia vine acasa si-i zice sotului:
-Am o veste buna si una rea, pe care s-o zic?
-Zi-o pe'aia buna, zice sotul.
-Merg airbagurile!!

Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste:"Bai, iepuroaica asta e cam curva, da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste :"Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Morala: toti barbatii sunt porci.

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

cum se intelege Doina cu chinezii?
hai ca doctorii e clar ca vorbesc engleza(desi nu e musai) dar cu asistetele,infirmierele,portarul?! sau au translator ceva? si de unde stiti ca are internet in spital?
Danelutza,zice bine.aveti nr. ei de tf de acasa sa sunam sa intrebam familia? Barby stie sigur nr lor de tf.
Barby ma citesti? si apropo Barby,am citit "treaba" aia cu cutia de ciocolata si viata mi-a placut extrem de mult

Eu fac o prajitura cu capsuni.Aseara am fost la cules de capsuni si astazi am constatat ca am cules prea multe si am pus repede de o prajitura pana nu le bazaie mustele

tzuc.
si astazi am musafiri la piscina.adica Maia copii si eu mamicile

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Cami cred ca si Liana are numarul Doinei de acasa. Sa asteptam, trebuie sa vina careva cu vesti. De obicei in spitalele astea mari, au internet, ca sa poata lumea sa vorbeasca cu cei de acasa. Sper... Ca aici n-am vazut nici un calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

normal ca vesti va aduc io nu?
vb io cu doina..asa cum spusa si alinutza sunt cazati la hotel..va pupaceste pe toatee..insista sa va scriu si sa va spun
maine se duc la spital..cica se inteleg destul de bine..pocesc chinezoii engleza da cica se inteleg
o sun maine din nou..iar voi cele care vreti nr ei io vi'l dau..dati un Pm la mine si gataa..
va pupp pe toate..
inca nu's la zi cu stirile..asa ca's prin spate recuperezda raman in zona

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

ma bucur ca doina si dan au ajuns cu bine, Doamne ajuta! sa fie bine si de-acum incolo
sisi fetelor care ne dau vesti...Liano de tine nu zici nimik?
danelutza multam de reteta
cami si eu fac o prajiturica cu capsuni, cea cu crema fina de iaurt

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lianaaaaaaa revenisi!!!Wellcome back!
Multumim de vesti!
Ma bucur ca au ajuns cu bine Doina cu Dan.....si le tinem pumnii sa fie totul bine si in continuare!

Noapte somnoroasa tuturor....si nu imi mai faceti cu prajiturile voastre cu capsuni ca la noi fructele astea nu se mai gasesc!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput