Casnicute sexy (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Liana, bine ai venit, abia astept sa ne povestesti cum a fost, si sa ne pui pozeeeee....
georgicosi sa adoarma zambareatza repede, repejor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Liana bine ai venit, sa treci la povestit, asta dupa ce te odihnesti . Aaa, vreau si poze.

Cami pune si tu vecinul sa-ti faca masajul, daca nu_i acasa colegul.

MikiM mai este Bianca, care va fi soacra cu doua nurori, asa ca sinteti multisoare. Gasesti si nora, eu nu pot s-o inscriu pe Isabella la feciorii tai, ca deja e data

Georgica adica joi pleci la tara ca eu vreau laptic de capra

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Se rezolva
Miha m-ai omorat cu Garabet al tau.Daca e totusi fata ii spui Garabeta?
V-am cetit cap coada dar nu mai tin minte mare lucru .Ma duc sa bag un oki la vreme ca anunta astia vijelii si alte cele tocmai acum cand pleaca ai mei si ma lasa propietar la mosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

vi-o trag ca ma nervozati.moare omul de sale si voi il trimiteti la calareala.chiar nu ma vait degeaba.eu cand ajung sa spun ca ma doare ceva e naspa.rezist tare mult,tzin in mine pana chiar ma dispera durerile.colegul vine maine dar nici vorba de coscareala

olteanco,bine venici.cu ce treaba pe la noi? glumesc evidamente si baga poze ca eu am muncit toata dimin. sa pun foto la fete si ele-mi spun ca nu le pot vedea

danelutza,viermii sau miscatorii trec cu tratament.important este sa-i faci analiza sa vezi din ce natie fac parte.Maia mea cand avea vreo 6 anisori a fost campioana la giardia.acum e ok.a reusit sa inteleaga cat de important este sa se spele pe maini si cat de import. este sa spele alea 2 fructe pe care le mananca ea pe saptamana.

mona,imi vine sa-ti spun "moni" dar imi fuge gandul imediat la parlita aia de Columbeanca asa ca draga Mona bag poze sa vezi ca nu mi-am rupt spatele degeaba la plantat,am niste flori de ma invidiaza si mama cioroiului de vis-a-vis nu numai el
iote pt tine cu dedicatie o floscicica de la je din plantatie

banana,tu? ma ke faci? am mancat usturoi cu gratar si cred ca de la dansul mi se trage veselia din seara asta.

monam,pai eu am o gagica faina de 8 ani.se pune? dar am carnetel cu liste si capitole intregi de baieti,viitori gineri.Ai cont gras la banca? casa la munte,salupa ceva?

mac'ca-s dusa

somn fain.

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12c5140636302b37ecd5e7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

caaaaaamiiiiiii...gata am vazut montajul, sunt super pozele, finutza este o mica printesica, maia o d-ra in toata regula zici ca sunteti surori asa mamicaareprichindelul tau nu prea sta la "pozat" ca si ruxi a mea...vape toti si multam de floricica

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

´ neatza
MikiM bine-ai venit
Cami am vazut pozele. moooooama ce bine arati
Liana te-am asteptat
Am uitat ce-am citit . Am avut nervi la greu
Careva prin zona?

Miki

Mergi la inceput

eu
da de ce avusesi nervi?
uite unsa te simti mai bine
eu fug la serial si apoi nani...va pup pe toate, somn usor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
Monica,corect! uitasem de plantat!
e careva la cafea pe aici? puturoasa de mine acum a facut ochi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Cuscra sa nu-mi spui ca ai invatat la Ibraileanu si de acolo i se trage numele
Ai reusit sa vezi pozele, mai ales cea cu zimbetul nurorii tale ?

Nu stiu de la ce mi se trage...n-am avut nici in clin nici in maneca cu nici un Garabet.
Daaa...am vazut pozele... Am o nora tare mumoasa si scumpa,sa-mi traisca si sa fie sanatoasa.
Am vazut si celelalte poze,dar nu m-au starnit pentru ca erau dietetice.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Eu sint cit o balena, bag salata in mine, ieri dimineata eram fericita ca parca mai dadusem o tira jos de pe mine, dar dimineata iar mi-a aratat cintarul vreo jumate de kil in plus

Sora mea s-a apucat de mancat tarate de grau si in 2 saptamani a slabit 4 kile...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput