Casnicute sexy (127)
Raspunsuri - Pagina 14

monica-elizabet spune:
ahaaaa da georgi...o stiu pe tipa...pana nu de mult se dadea cea mai tare din parcare acum face pe
oasa...dar stiu ca era si un serial care se numea asa de-aia am zis...fugi la somnic
sa ai spor maine
bi, ti-am trimis un pm
miki...vreau si eu prin magazine...distractie placuta miercuri si la multi ani! socrului tau
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
miki...vreau si eu prin magazine...distractie placuta miercuri si la multi ani! socrului tau
monica
Hai la mine si mergem prin magazine. multzam de urare

Georgi inca nu stiu daca o sa calc joi.

Miki

Bimilit spune:
miki te invidiez.de 2 ani si 4 luni n-am mai intrat intr-un magazin singura.sunt cu matei agatat de mine si nu pot sa vad nimic.domane ce-mi doresc sa pot pierde 2-3 ore prin magazine.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

mikiriki spune:
Bia io ma duc des cand sunt reduceri. si-mi iau toate porcariile, nu conteaza ca am nevoie sau nu. da-mi plaaaaaaaace
Noah am fugit in pat. vreau sa ma trezesc devreme sa dau o tura la H&M si C&A ( am auzit de la Dana-Ch ca sunt reduceri ). offfffff m-am imbolnavit ( am stat pe site-uri -m-am uitat dupa papuci si blugi)
Noapte buna
Miki

monica-elizabet spune:
Doamne Bi...cat de bine te inteleg...si la mine este la fel cand sunt cu ruxi si alex dupa mine nu apuc sa ma uit prin magazine..de mult ori plec sa-mi cumpar ceva si renuntz ca nu stau ei cumintei...
monica

monica-elizabet spune:
miki, sunt super magazinele si eu le frecventam...mai ales pentru hainutze pentru astia mici
somn usor si spor la cumparaturi
monica

monica-elizabet spune:
fug si eu la serialul meu, va pup pe toate sa aveti o noapte buna si somn usor
monica

mariussimiuc spune:
Helau! Va salut de la calculatorul clientului
ca al meu s-a stricat!
Miha si Robert