Copii din 2001 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolle_t spune:
Luna1, cred ca la noi invatamantul o sa fie asa si peste 50 de ani, si tot ce este in tara asta.Imbunatatiri nu vad.Ii uram si noi succes la scoala lui Cosmin.Ma bucur ca a intrat in vacanta si o mai als un pic, pe urma incep sa-i mai dau teme sa faca, sa nu uite.
O saptamana buna va doresc!!!
danielac spune:
quote:
Originally posted by danig
salut cuscra! ce mai faceti? socotiti... cititi...ne e dor de voi!ne-am inscris la scoala 2, noi si multi din grupa sper sa fie bine.adauga-l si pe rares la puiutii de 2001
salutare cuscra draga... ma bucur ca sunteti bine, eu am inscris-o pe Diana la scoala 25 din Brasov, sper sa fie bine, aici sunt 3-4 clase de-a intaia, sper sa fie cel putin cu 10 din colegii ei de la gradi in clasa, sa vedem la toamna...
ea e la gradi acum, desi serbarea au avut-o pe 12 iunie, si e tare suparata ca de la ea din grupa nu mai vine nimeni si sunt asa de putini di toata gradi care mai vin...dar nu am cu cine sa o las!
Poze de la sebarea de sfarsit de gradinita!
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2614562210103554724LIVmxJ][/URL]
danig spune:
in aceeasi situatie suntem si noi, mai mergem la gradi pana la 01 august,dp care se inchide pt curatenie.cand veniti la alexandria?va pup dulce!
papanash spune:
Hello mamici, scuze de deranj , cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici
o zi buna si numai bucurii va doresc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
rasfatzata spune:
mai avem putin si incepem un nou an scolar !
danielac poate ai timpsi o treci si pe a mea fata !
ANDREEA-IOANA 14 -11-2001
simi spune:
Buna fetelor! Ne inscrieti si pe noi pe lista voastra?
Alice- nascuta pe 22 aprilie 2001. E un Taurash in toata regula.
A inceput clasa a doua pe 2 august!
Smile,tomorrow could be worse!
nikolle_t spune:
Bine ai venit simi.Sa-ti traiasca fetita.Si sper sa fim mai active la subiectul asta si sa ne mai impartasim impresiile despre copii, viata de zi cu zi.
Va pup!
nikolle_t spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!!!
dau ce vreti voi ceai,, 3 in 14, dar veniti la discutii
Simi cum se impaca Alice cu scoala?Ii place?
Va pup
ionela roxana spune:
fetelor cu bobocei, care maine vor pasii cu pasi mititei si emotionati spre portile scolilor, va doresc un an nou scolar plin de satisfactii, fara prea multe batai de cap!!!
n-am mai scris de mult pe-aici(cat si nici in alta parte de-altfel, din motive personale), dar am mai citit asa din doi in unu.
cucuiata mea este scolarita de jumatate de an; ei ii place la scoala, ii tare incantata, dar sistemul de invatamant lasa de dorit; eu chiar sunt f. scarbita de scoala japoneza