Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

desigur
astept telefonul sa sune (de bine!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce vreme urata e la Cluj si eu trebuie sa plec imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Nico Si sora-mea are azi ultima proba la bac. da din sport.
Mi-a trimis mesaj dupa primele 2 probe ca a luat 10 (viteza si baschet). Ii era fricadeviteza ca nu prea reusea sa scoata timpul necesar pt 10. Darse pare ca a avut noroc azi. Si nici mingea nu ii preaintra in cos la baschet. La romana si engleza a luat 10. Spre deosebire de foarte multi, ea a fost incantata de subiectele de la romana scris. A spus ca asteapta 9,3-9,4. Apoi a avut matematica unde sperala 9,2, la informatica se asteapta la 9,8 daca nu chiar 10. Si sa vedem azi cum se descurcain continuare. Ca nici cu flotarile nu statea prea bine. Dar a facut exercitii cu bianca...ca are ce ridica in brate...12 kg. Bafta surorii tale.
Marina pe Bianca o chinuie dintii, dar nu e maraita. saliveaza foarte mult si musca tot ce prinde. ieri in carucior se musca de manuta (nu deget sau pumn, de antebrat). Dar, cum ti-am spus, nu e maraita, nu am probleme cu ea.e rezistenta la durere, nu ca mine
Vad ca luna asta sarbatoresti la greu....

Stici ceva locuri decazare la mare? Noi inca nu ne-am hotarat undemergem. Cert e ca in august iubi are concediu. Inca nu stim nimic despre destinatie. Mi-ar convenii o pensiune, ceva, ca tb sa incalzescsi lapte pt Bianca si la hotel mai greu reusesc. daca aveti ceva informatii la costinesti, sau mangalia...imi spuneti si mie? Mersi mult

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

a.cicel ii urez bafta si surorii tale! Numai de note bune se aude pe aici.
In legatura cu cazarea, eu nu te pot ajuta, n-am mai fost la noi la mare de 100 de ani si nici nu-i duc dorul.
Sa-ti traiasca Biencutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

M-a sunat sora-mea. A luat 10 la sport. E super incantata. Abia asteapta notele la probele scrise.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

multumesc andreea!
bafta la note mari surorii tale si la celelalte probe
eu inca astept sa ma sune!

Mergi la inceput

gata!
era incantata de ceea ce a facut!
da doamne sa fie ok si la romana scris
acum emotii pt ziua de sambata cand se vor afisa rezultatele finale
profa din comisie le-a spus ca 18% au cazut la romana scris la ei in liceu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea bravo pentru sora ta si bafta. Pentru cazare la mare vezi pe www.plaja.ro, noi de acolo ne-am rezervat o camera la o vila in Constanta. Plecam peste o saptamana si un pic.
Nico bafta surorii tale. Mi se pare anormal sa se dea ceva ce nu a fost tema obligatorie in curricula. Sau daca era tema obligatorie, sa nu fie tratata in manuale. Manualele alternative sunt o mare porcarie oricum, m-am luptat si eu cu ele pe vremea cand lucram in invatamant. Hai ca la clasele mici inca mai merg (cu conditia sa fie aplicata cum trebuie regula, nu sa preiei manualele alese de altcineva pentru o alta clasa cu un an-doi inainte), dar la liceu, avand in vedere ca urmeaza un bac, mi s-ar parea normal sa aiba toata lumea aceleasi manuale. Lasa ca o sa fie bine.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

cand au rugat-o pe profa sa faca subiectele din alea 100, a zis s-o lase in pace caci subiectele ii dau batai de cap
au ramas astia uitandu-se ca la tablou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Doamne fereste, Nico cum e posibil asa ceva? Pai era de datoria ei sa-i pregateasca. Noi am avut noroc cu o profa super ok la romana in ultimele doua clase de liceu, preda foarte bine si a reluat si toata materia cu noi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput