Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Cami la noi a fost pe bune la probele sportive. Au picat nume grele din Miercurea Ciuc. Eu azi am avut probele sportive, dareram decisa sa nu merg. Asa ca la 7 jumate incadormeam, cand m-a sunat tata si mi-a spus sa imi misc fundul la examen. La antrenamente cu greu am scos timpul pt nota 5 la barna, iar la viteza l-am depasit cu mult. Asaca am zis ca nu mai are rost sa merg si la examen. Initial eram 48 pe post dupa psihologic am ramas 15, dar foarte multi nu s-au prezentat. Totusi m-am dus, de gura lu' tata, care si el lucreaza la ISU, si era in alta comisie. Prima proba stiam ca o fac, urcatul pe scara. Nu a picat nimeni. La a 2-a deja ma vedeam cazuta (barna). Culmea e ca am scos timp bunicel. Au picat 2 fete. La abdomene nu mi-a fost frica. Am facut 41 pt nota 10. Au mai picat 3 fete. Am ramas 10 in totat. LA subsol a fost ok, desi am scos timp destul de slab. Nu a picat nimeni. A urmat vitezaundeeram sigura ca nu o sa reusesc. Eu de o saptamana nu m-am mai antrenat. Am avut noroc ca am alergat cu un baiat. Am scos de nota 6. Dar au mai picat 5 fete. Am ramas 5 pe 1 post. Dar mi-am cam fortat piciorul drept si a inceput sa ma doara groaznic. Si la rezistenta am fost nevoita sa abandonez dupa 400 nde metri si am mers la spital cama durea groaznic. Verdictul intindere musculara. Asa ca... Asta e. Oricum v-am spus ca nu prea mai vroiam sa merg. Au mai ramas 3 pe post. Sunt curioasa daca se ocupa. Oricum, baremele sunt criminale.
Acuma stau cuminte in pat si nu mai fac nimic pana nu imi trece. Noroc ca maine si poaimaine e weekend si sotul nu merge la munca. Nu m-as fi descurcat cu bibi.
Acuma sunt curioasa daca la scris va fi la fel de corect examenul. Sora mea a trecut de probele sportive si mai sunt 6 pe 4 locuri. Initial au fost si ei 17. Ideea e ca au picat pe rupte aici. Sunt functii pe care nu mai are cine sadea examen caau picat toti la sport. Si la comisia undee tata au picat toti. Si sunt multe altele. Financiar, resurse umane...
Peste o luna se reia concursul. Sa vad daca mai particip. Fisa medicala e valabila 6 luni, testul spihologic1 an, asaca pot sa particip si la politie, sri daca se scot posturi farasa mai fac fisa si psihologicul.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai Andreea RADUCAN ce spui tu acolo??!!!!!1 Pai astea sunt probe de olimpiada nu de admitere. Chiar, IGSU sunt fostii pompieri>?!! parca asa stiu : inspectoratul general pt situatii de urgenta. Sa inteleg ca vrei sa umblii cu ..furtunul? Pup la fata draga sa treca piciorul. Stai cumintica in pat ca sa treaca, ca bibi are nev de mama activa.

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Andreea,cum se reia concursul peste o luna?Sa inteleg ca numai daca nu se ocupa locurile,nu?Sau se mai scot si altele?
Imi pare rau de piciorushul tau,sper sa treaca repede!Asa a patit si colegul meu la antrenamente,in parc,a avut intindere la piciorul stang,si-a dat cu ben-gay la greu pt. a fi fresh in ziua concursului.La probele sprtive a luat note maxime pana a ajuns la proba de viteza unde la sosire a fortat si a patit-o la celalalt picior dar era convins ca tot a scos timpul!
Multa bafta surorii tale,la fel si tie, oriunde te vei hotara sa concurezi!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Cami intr-adevar, daca nu se ocupa posturile se reia lunar concursul pana la ocuparea tuturor posturilor scoase la concurs. Si sanse sa se ocupe sunt mici, mai ale sa sunt specializari unde nu mai are cine sa dea examen scris ca au picattoti la sport.
Briza intr-adevari ISU e comasarea dintre pompieri si protectia civila. Eu am concurat pt postul de purtator de cuvant. Chiar nu stiu la ce imi tb mie atata sport. ca de altfel si la bucatarese ca si ele au dat probe sportive. Barelele au fost criminale. La viteza pt nota 5 trebuia sa alergi in 8,4 secunde iar pt 10 in 7,4. La barna, unde aveai si casca in cap si un brau pe tine pe nota 10 - 8,6 sec, iar pt 5 - 10,6sec. Darproba la barna presupune alergare 10 m, urcare pe barna, alergare, coborare si apoi inca 10 m de alergare. Daca e ca anul trecut, la reluarea examenului cine a dat probele sportive si le-a trecut nu le mai da. Au as mai avea numai rezistenta. sa vedem.
noricile. Revin

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Pupici la norici!
Ce tampenie Andreea! PAi cum sa dati toti acelasi probe? Si bucataresele, ce? trebuie sa invete sa fuga cu oalele de mancare?!11
Sambata aveam intalnire cu Razuca, dar cu cateva ore inainte am primit niste veste groaznice si eu si ea (nu aceeasi veste, fiecare cu necazul ei) asa ca am amanat ca nu eram in stare nici una nici alta de nimic.
Nico parca ai zis ca pe 15 pleci in concediu. Vreau sa iti urez de pe acum concediu placut ca urmeaza sa am 2 zile de audit asa ca nu stiu cand mai intru. Drum bun si sa te intorci odihnita si relaxata

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello!

Cami la mare puteti merge linistiti, ca au refacut astia toate plajele in timp record, numai vremea sa tina cu voi.

Andreea si mie mi se pare stupid. Pai ce legatura au cei de la finante si resurse umane cu probele sportive? Ca doar nu alearga in jurul biroului cu calculatorul in mana. Aiurea total, cred ca numai la noi se mai poate asa ceva.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

briza-multam de urare
sper ca vestile primite se indreapata in ceva bun
trag tare acum pe ultima 100 m
de joi intru in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pe unde umblati fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu sunt pe-aici, dar n-am nimic interesant de spus...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Buna! Am sosit si eu din concediu, din pacate maine incep serviciul, nasol de tot, as mai sta macar o saptamana acasa
A fost frumos pe unde am fost, exceptand cazarea, dar a trecut si aia avand in vedere ca am ramas doar noaptea acolo,dar per total a fost ok, vremea relativ frumoasa, cateva reprize de ploaie neinsemnate, doar vineri seara s-a stricat vremea si s-a racit, in rest au fost cam 15-20 de grade max, temp perfecta. Sapt asta o sa intru mai putin pe aici ca al meu sot este inca in concediu si sta mai mult la calculator, dar promit ca sapt viitoare va vizitez mai des.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput