Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 24
slimatei spune:
buna dimineata norici!
va fac cate o cafeluta asa de dimineata ca dupa nu se stie....
azi va salutam ..... nustiu cum vor rezista far voi si fara DC..dar va tb...sper sa ne auzim cat mai repede si sa reusim sa ne punem net...in Ro
mergem pe ultima suta de metri.....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

NicoletaB spune:
buna fetelor!
pe unde umblati?
aly este inchiderea de luna care incepe cu a 3-a zi lucratoare a lunii urmatoare, iar noi tb sa facem analiza financiara

briza_marii spune:
Nico, eu sunt prin zona dar cred ca forumul e "batut de vant" ca merge f f greu, si nu am rabdare/timp sa se incarce o pagina.
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Alynutza spune:
Hello. Eu lunea mai greu, ca e zi de raportare si am mai avut si surprize de dimineata: n-am avut curent pana la 10 aproape, asa ca a trebuit sa-i dau bice.
Nico mersi de lamurire. Lasa ca trece si pe urma plecati in concediu.
Briza am o intrebare pentru tine: cand ati fost la lacul sf. ana v-ati cazat cumva in Tusnad? Daca da, imi dai niste detalii te rog? Ca vrem si noi sa mergem weekend-ul viitor (sper sa avem noroc de vreme buna).
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

briza_marii spune:
Aly din pacate, nu am fost cazati in zona. Am fost cazati undeva langa Brasov. Si mie mi-ar place un weekend, dar eu as vrea la Sf ana ca sa ma pot balacii. E super sa faci baie inconjurat de munti si padure. Din pacate pt mine nu am vazut cazare, decat in camping la cort, iar eu nu ma impac deloc cu cortul, simt ca ma sufoc, ca e mic . imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Cu pana de curent o fi de la vant. Sau la voi nu bate, ca la noi e groaznic. Nu stiu cum sa pun un filmulet cu ce am filmat pe geam azi dimineata...Imi era si frica sa plec de acasa
briza_marii

a.cicel spune:
Helo
Am aparut si eu...dupa un scurt concedu la Arad. Acum ma pregatescdeexamene si pe 20 plecam la mare.
Briza, daca stiam ca treci pe la sf ana mergeam si noi acolo sa ne intalnim.
Aly sunt multe pensiuni in tusnad unde te poti caza. Preturi nu stiu sa itispun, dar conditiile sunt bune. Cel putin undeam fost noi cazati la ultimul chef facut acolo. Dar de la Tusnad pana la Sf ana sunt vreo 15 km, daca nu ma insel, daca mergi cu masina. daca mergi prin padure e traseu de 3 ore. Este un motel chiar langa lac, nu stu cum sunt conditiile acolo si mai este un hotel la Balvanyos, la vreo 4-5 km de sf ana. Daca ajungeti in zona, oricum mkerita mers si la balvanyos. Eu stau aici din 87, darabia acum 2 ani am ajuns acolo, cu toate ca la sfana mergem destul de des. Daca vrei mai muklte amanunte sa imi spui si incercsa ma ineresez. noricile
Andreea si
Bianca Maria
POZE

Alynutza spune:
Briza eu ziceam de Tusnad, unde sunt hoteluri si pensiuni, cu cortul nici eu nu stau la discutii, ca am nevoie de un minim de confort.
Andreea sotzul zicea sa ne cazam in Tusnad. Am gasit ceva pe net, undeva in jur de 120 pe noapte, cel mai ieftin cu 80 dar nu aveau pat matrimonial si nu-mi mai place sa dorm in paturi lipite (m-am mofturit ). Dar nu am gasit decat vreo 4-5 pensiuni si hoteluri pe net si cu camere putine. Ne intrebam daca o fi obligatoriu sa ne facem rezervare din timp sau putem merge si sa ne cazam la fata locului. Macar cu asta daca ai putea sa ma lamuresti ar fi super
.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

briza_marii spune:
Neata. Ce vremeeeeeeeeee, ploua de aseara.....
Andreiut chiar ca e pacat ca nu ne-am vazut....Mi-a palcut tare mult la sf ana, si imi doresc sa merg un weekend acolo, asa ca dc mai ai info cu privire la cazare, spune-ne si noua
briza_marii

briza_marii spune:
Nico se pare ca noi suntem singurele pe care le ia apa...Tocmai am vb la Cluj cu o prietena si imi zicea ca acolo e frumos, ca ea a mers cu rolele...Pai si eu pot, cu surful. Ma duc sa imi scot pantofii de la naftalina ca pana ajung eu la client sigur ma ud fleasca
briza_marii