Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sa intru si eu repede sa va salut. Is prinsa cu treburi, ceva rapoarte (manca-le-ar puricii) de predat inainte de concediu.
Kitzy sarcina usoara!
Briza pai ai grija, daca Doamne fereste te prinde undeva in drum, intra si tu undeva, intr-un magazin. La Cluj a plouat, dar fara vant, am avut mare noroc, am ramas cu geamurile curate.
Marina si eu stiam ca in perioada asta vin ceva curenti f. reci, de e apa f. curata si f. linistita (fara valuri) dar extrem de rece. Sper sa se duca pana ajungem noi, oricum am auzit azi la radio ca s-a mai incalzit apa marii (20 de grade). Acuma mi-e groaza ca m-au inspaimantat astia cu stirile lor despre paianjenul ala.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alina nu stiu ce sa spun, dar paianjenul am inteles ca a aparut in zone mai linistite, mai nepopulate, nu asa in mijlocul statiunilor.

fete daca va iutati la semnatura o sa gasiti pozici noi cu emmi la mare si un filmulet nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Va dau o veste buna pe ziua de azi. Sunt isarcinata!!!!!!!!
Inca nu dau de baut, sapt viitoare ma duc la eco si daca totul e ok, sarbatorim in stil mare aici toate fetele. Va pup!

felicitari si iti tin pumni !
multumesc fetelor eu sunt mult mai bine..dar stau cumintica...

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Slimatei merci mult!

Mergi la inceput

buna! am intrat sa va salut....si
Kitzymai dane detalii: cum e? totul e bine?soacra stie...
ce a zis?

Mergi la inceput

Slimatei soacra stie, s-a bucurat, a zis ca era cazul sa facem si noi copii ca ea a tot asteptat
Deocamdata sunt bine, nu mi-e rau, pot manca orice. Initial am vrut sa ma duc joi la eco dar n-am rabdare pana atunci si ma duc marti, dupa cum am calculat eu am 5 sapt pana atunci. Sper numai sa fie pozitionat unde trebuie si sa fie bine, de asta mi-e cel mai frica.
In rest sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

NURORILOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

si ai mei socri nu vedeau ora sa-i anuntam ca vor fi bunici... dar cel mai mult vroia socra sotului meu.. sa o auzi ... nu mai incape in pepeni de bucurie si a zis caci ciar daca nu se simte asa de bine ea vrea sa aiba grija de nepotul ei... e o dulce mama mea, saracuta ea si-ar da si sufletul pt. noi doar ar putea sa ne ajute cu ceva.. sa ne dea o mana ...si se simte asa de exclusa ca nu are cu ce.. ca noi avem deja 4 maini ale noastre .... dar am sa-i fac placerea si am sa-i mai las in grija nepotul cateva minute sau secunde.. depinde cat ma va lasa inima...
cat despre preocuparea ta... eu iti urez ca totul o sa fie bine! si eu nu vedeam ora sa fac prima eco sa vad daca e o sarcina normala si nu extrauteriina..samd. preocupari care zic eu ca sunt normale...la 7-8 sapt. cand l-am rugat pe dr. sa mareasca imaginea sa pot vedea inimiara.. era superb ca un varf de pix care clipocea...nu-ti pot povesti , dar ai sa vezi tu singura...
si multa rabdare

Mergi la inceput

Neata norici! Vine si cafeaua de la Cluj!
Slimatei sper si eu ca va fi bine, dar ma duc cu groaza maine.
Sa dea DD sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ca bine picasi cu cafeau, Kitzy. Tocmai a aterizat la mine pe masa! . Tinem pumnii si sa fie bine.
Tu, Stefania, cum te mai simti?

briza_marii
poze

Mergi la inceput