"Trimite mai departe..."

"Trimite mai departe..." | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Ma desteapta si pe mine careva cu o chestie, va rog frumos!
Mai am cate-un prieten care ma" iubeste mult " si-mi trimite pe mail cate-o rugaciune ciudata in care yo trebuie sa trimit mesaju la alte hajdi de mii de persoane ca daca nu-l trimit mi se intampla nu-sh ce nenorocire!
Daca il trimit cica concurez la avere cu Becali!
Acu' serios, eu cred in Dumnezeu in felul meu, da' nu cred ca aceasta credinta consta in cate mailuri trimit eu mai departe, nu?!
Ce e in spatele acestor mesaje ciudate?
Merci frumos!

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hoax?!

Nici eu nu cred in ele. Daca mesajul e dragut si interesant, il savurez in liniste. Dar oricare din cunoscutii mei, pot sa stea linistiti ca nu vor primi astfel de mesaje de la mine, care sa le aduca "nenorocul" sau mai stiu ce alte bazaconii, doar ca n-au timp si nervi sa "citeste si da mai departe"

Si zau ca nu mi s-a intamplat nimic daca n-am trimis mai departe. Poate cate-o mica disputa cu sefii, dar aia era din motive de "conceptii diferite" nicidecaum din motive de hoax.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

pai ganditi-va asa..daca faceti voi un mail de-asta aducator de noroc &necaz
il trimiteti prietenilor vostri care sunt romani sa zicem
si pe urma il primiti cateva luni, ani mai tarziu de la alti prieteni straini, de la celalalt capat al pamantului,
va simtiti voi atunci bine stiind ca mail-ul vostru s-a raspandit si a facut inconjurul lumii
cred ca asta se urmareste prin ele...

Mergi la inceput