Cat dureaza dragostea ?
Raspunsuri - Pagina 2
anamaria spune:
... pana se termina...
noi ne-am indragostit in clasa a XI-a, si de atunci am fost pe rand si/sau concomitent: prieteni, colegi de banca, colegi de camera si pat cu sau fara acte, parintzi...
anul asta facem 16 ani de cand ne-am indragostit si ne iubim...
sigur ca nu mai e ca in prima zi, prima luna sau primul an! ne-am maturizat si iubirea noastra a evoluat odata cu noi: a crescut, s-a impartzit pentru a cuprinde si cele doua iubiri mici.
aveam un coleg care dupa casatorie ma tot intreba: ai terminat draga stratu de miere??? (" casatoria e un butoi in care primul strat e de miere si restul rahat"... )
ce sa zic, n-am terminat mierea de tot, o completam periodic...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Clover spune:
Pai chimia e demonstrat ca dureaza 2 ani. Dup-aia... dupa posibilitati.
Grow where you're planted.
Bluel spune:
Eu vreau sa fiu mai indulgenta, de aceea, spun ca dureaza 7 ani, cifra magica 7, 7 vibratii
cristiama spune:
Sa spunem ca dureaza o perioada, dupa ce trece perioada asta (3-7 ani) te poti indragosti din nou. E oricum alta persona, si tu esti altfel, evoluam, nu?
eu m-am indragostiti deja de cateva ori de el, de acelasi el. Ma consider o persoana norocoasa.
Lauraa spune:
Pai sper sa dureze cat mai mult, vesnic daca se poate ca nu ma vad prea bine indragostindu-ma de altul, ar fi cam complicat
Apropo, oamenii casatoriti se mai indragostesc cumva vreodata (de altii)? Ma framanta intrebarea asta de mica :)
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
maryam spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Pai sper sa dureze cat mai mult, vesnic daca se poate ca nu ma vad prea bine indragostindu-ma de altul, ar fi cam complicat
Apropo, oamenii casatoriti se mai indragostesc cumva vreodata (de altii)? Ma framanta intrebarea asta de mica :)
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Normal ca se indragostesc, nu cred ca dragostea tine de un certificat.
Important e sa-l anunti si pe celalalt si sa se decida impreuna care este mersul lucrurilor.
Cred ca cel mai oribil lucru este nu ca se indragostesc, ci ca ascund celor de langa ei asta.
Sau poate oi avea eu o imagine ca-n oglinda.
As putea trece peste o reactie umana, caci sufletul nu ti-l poti controla, dar peste una inumana nu, caci mintea o poti...
"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"
batool67 spune:
Eu cred ca dragostea dureaza atat timp cat e tinut focul aprins. Asta depinde de ambii parteneri. N chestii pot distruge o relatie.
principe spune:
atit timp cit ii pui paie pe foc ,si nu o uzi cu lacrimi de durere shi disperare ,ci doar cu lacrimi de fericire (asta pentru ca,carbunii ard mai bine daca sunt stropiti un pic).
depinde de noi.
wonderful spune:
Daca ti-ai gasit perechea dureaza muuuult dar amandoi trebuie sa o intretina iar femeie ceva mai mult pt. ca e mai inventiva,mai calina,mai diplomata.Ce mai!trebuie sa fie MAI in toate,daca el merita.Daca te referi la dragoste reducand-o numai la ceva erotic,atunci nu e chiar interminabila.Dar daca atunci cand spui dragoste te gandesti la realizarile muncite de amandoi,la florile aduse fara nici o ocazie speciala,cand va intelegeti din priviri,cand el/ea e primul la care te duci sa-i spui o mare bucurie sau sa-i plangi pe umar.Deci sunt miile de lucruri,facute si traite impreuna,care fac acel tot care-i viata noastra.Sunt casatorita de 20 ani.Poate am fost o norocoasa.
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Daca ti-ai gasit perechea dureaza muuuult dar amandoi trebuie sa o intretina iar femeie ceva mai mult pt. ca e mai inventiva,mai calina,mai diplomata.Ce mai!trebuie sa fie MAI in toate,daca el merita..
recunosc cinstit ca ma calca pe bataturi chestiile astea cu femeia trebuie sa fie mai inventiva, mai buna gospodina,mai intelegatoare, mai.... pana in panzele albe...
a, mai rau decat asta ma enerveaza cand o tipa are probleme, e super nefericita, se simte neglijata si sfaturile primite sunt ceva gen : ia o lenjerie sexi, organizeaza o cina romantica...