Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 31

slippers76 spune:
 Eu nu iau special de copii. Iau Persil sau Ariel. Si clatesc rufele lui bebe de doua ori. Asa am facut si n-am avut probleme.
Ana 
30+ 
 Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

slippers76 spune:
 Ne-am cam intins cu vorba... Nana, faci tu oficiile pentruun capitol nou?
Ana 
30+ 
 Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

ancasilv spune:
 Ah, si inca ceva. M-a innebunit mama ieri ca eu nu am 6 luni. Adevarul e ca:
1. daca o iei dupa luni adica 5 feb, 5 martie,etc....as face 6 luni pe 5 iulie
2. daca numar saptaminnile eu acum am 25 sapt, ceea ce pt mine inseamna deja 6 luni. Cum naiba mai e si cum sa o conving ca am dreptate???
Ca m-a zapacit de tot si de ieri de cind mi-a spus parca ma obsedeaza chestia asta.
Poze nunta...
anca 
+25Bb Vladut...

alinus_25 spune:
 Ana, ptiu, ce voinic e Vladut!!! Tot mai mare cu 1-2 saptamani? Cred ca tu deschizi Clubul scutecelor! Doar ca la termen
! Asa ca mai ai de asteptat.
Apropos, Nana tu ziceai ca il vei spala pe Razvanel la fundulet la fiecare schimbat, si am o mare curiozitate..... cu ce fel de apa??? de la robinet? Ca cica nu se recomanda. Cumatra mea a avut belele mari cu finu' si alergiile pana si-au dat seama si ei si dr ca e de la apa de robinet. Tb fiarta neaparat, apoi racita la temp potrivita.
Mamicile cu bb2, voi cum ati procedat? Ce e mai bun - servetelul  umed sau apa? Si pe fatza cum il spalati pe bb?
Alinus 
 25s cu   
Iulius 
 Foto cu iubirea mea secreta

slippers76 spune:
 Alinush, eu am inceput sa o spal la fund la fiecare schimbat de scutec abia pe la o doua luni. Si o spalam direct la chiuveta. N-am avut probleme. Pana aatunci am folosit servetele umede, cate tri-patru o data, ca sa fiu sigura ia "iau" totul. Pe fata o stergeam cu discuri din alea demachiante inmuiate in ser fiziologic, sau apa fiarta, sau apa cu bicarbonat cand era spuzita. Ca era o caldura si atunci...!!!
Ana 
30+ 
 Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

alinus_25 spune:
 Ancasilv, ca sa vezi cand faci exact 6 luni, socotesti de la DPN 3 luni in urma.
Exemplu, daca ai DPN 11 oct, atunci 6 luni implinesti pe 11 iulie.
Sau mai sigur pe saptamani, luna a6a are 5 saptamani, adica saptamanile 23,24,25,26 si 27. Din sapt 28 esti in luna 7
Alinus 
 25s cu   
Iulius 

alinus_25 spune:
 Ana, cum e testul asta nonstress?
De apa cu bicarbonat nu stiam. Cum adica cand era spuzita, herpes sau doar rana la gurita?
Alinus 
 25s cu   
Iulius 

myral spune:
 Intotdeauna parerile sunt impartite, am citit ca unele nu spala bebelul cu detergent special ca sa nu se obisnuiasca asa, unele zic ca se irita de la detergentul normal, deci fiecare vede cum e mai bine pt bebelul ei, ca si  cu servetelele umede(sigur sunt mai bune ca apa obisnuita). Anca adevarul e ca abia ai intrat in 6 luni nu ai 6 implinite. La 28 sapt ai 6 luni implinite si intri in luna a 7 care se termina la 32 sapt si atunci intri in luna 8.Myral
30+