Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici! vad ca sunt singura care bantuie pe la ora asta pe net cred ca va dati seama de ce sunt asa matinala...
mandarinutza,myral,roxana,luy,gabriela multumesc fetelor de sfaturi.domnisoara mea ma rupe in continuare dar incerc sa o ignor si zambesc de cate ori imi muta burta din loc.simt de parca m-ar cauta cu degetele pe la ficat,de parca mi-ar rasuci ceva in organe...e super nasolllll
bee,kriss bun venit din concediu
annisia am sters mesajele alea,dar nu stiu de ce imi dadea mereu eroare...

roxali sa fii fericita si iubita!!!

danielle 28+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, azi sunt mai odihnita, sa vad cat ma tine. Pupici.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am cam tras chiulul in weekend. Sambata am avut de umblat destul de mult, iar ieri am recuperat somnul...
Flavia, in privinta umidificatorului si a interfonului nu te pot ajuta pentru ca nu o sa le cumpar deocamdata. Eu vroiam un sterilizator pt microunde, dar m-am gandit ca voi merge si in vizite la parinti si nu imi va fi de mare folos. Asa ca probabil vom lua unul electric.
Tomitza, nu-i bai, eu una astept poze atunci cand il asezati la locul lui. O sa incerc sa ma duc saptamana asta la Barza, dar sa prind o zi cu temperaturi mai 'domestice'. Sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa le umple de fericire vietile parintilor!
Nature, uite un pentru tine si Ilinca. Ma bucur ca esti mai bine. Sa dea DD sa vina cat mai repede BB2 sanatos si voinic.
Tzuc, eu am facut dozarea de anticorpi in saptamanile 18 si 28.
Teodora, vad ca ai avut chef de gatit in weekend. Daca mai vine cheful asta pe la tine, trimite-l si pe la mine ca m-am lenevit de tot. Daca vrei chef de shopping, ne mai intalnim o data sa bei dupa noi, poate se ia . Am avut si eu puseu de voma de ala nasol mai demult dupa ce mancasem niste lapte cu fulgi de porumb. Si tot asa, si pe nas, de nu mai puteam respira Si eram prin saptamana 20 si ceva.
Mandarinutza, te anunt cand imi raspund astia. La gimnastica nu vreau nici eu, dar parca un masaj m-am incanta
Afibebe, si bb al meu are perioade cand e foarte linistit, dar recupereaza dupa aia. Multa sanatate socrului tau. Nu stiu cat ce mult dureaza recuperarea, dar e bine ca nu i-a fost afectata maduva.
Luy, am fost la showroom pe Popa Nan. Au expuse acolo majoritatea modelelor cred. Noi ne dusesem cu lista facuta de acasa si l-am intrebat pe domnul de acolo ce ma interesa. Noi ne dusesem cu masina si am luat tot ce am cumparat, mai putin patutul pe care l-au adus ei lunea care a urmat (noi am fost sambata) si l-au montat. Daca vrei sa il iei tu, ti-l dau si asa, dar mie mi-a fost lene sa il montam noi.
Roxana, da' ai o bafta cu conexiunile... Lasa ca e buna si cate o greva de asta. Ma mai apuca si pe mine uneori, dar ma intelege husbandul. Imi pare rau ca a racit Alex. Sper sa ii treaca repede ca sa se bucure de apa si de nisip.
Alice, si eu am luat finet sa cos scutecele. Ma gandeam sa le fac minim 80*80, daca nu cumva 1m*1m ca sa fiu eu multumita. Aaaaaaaaaaa, stai ca acum am vazut pt ce iti trebuie tie scutecele. Alea nu stiu ce dimensiuni trebuie sa aiba. Eu nu pentru asta le fac.
Urmychance, la ce fel de urgenta te referi? Legata de sarcina? La dr care imi urmareste sarcina. Vase de sange sparte am si eu. Vad eu ce o sa fac cu ele. Deocamdata nu pot sa le fac nimic. In privinta modulului de calcul a medicalului pt sarcina si lauzie, intra pe mailul comun si gasesti acolo un mail de la mine cu toate legile si un rezumat. Si mai e un mail de la Si Bv cu un astfel de rezumat.
Danielle, si bb Stefan ma loveste sub coaste si simt ca ma electrocuteaza cand faca asa. De obicei incerc sa gasesc o pozitie care ii place mai mult.
Bee, Kriss79, bine ati revenit!

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristina, bine ai revenit din concediu! Ma bucur ca a fost frumos!

Roxana, trag nadejde ca azi esti mai bine si te bucuri de vacanta! Eee????

Bravo, Danuta, multi inainte! Cred ca ti-a revenit atitudinea optimista, nu?

Dani, foarrte bine faci! Lasa ca o sa vezi tu ca o sa iti fie dor de printesa ta in burtica! Chiar asa nazdravana...

Roxali, La Multi Ani! Sanatate si iubire multa!

O zi frumoasa va doresc! Eu am dormit azi noapte neintoarsa, nu mi s-a mai intamplat demult! Asta dupe ce cu o nopate inainte dormisem vreo 3 ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi!

Danielle02 si Roxali, la multi ani, viitoare mamici, sa fiti sanatoase, fericite si iubite!

Dani, nu te mai necaji cu bebelina, ea este mica si nu stie, doar incearca sa isi faca mai mult loc la mami in burtica! Si mie mi se intampla asa cu Razvanel. Imi taie respiratia cateodata. Incerc sa ma misc si sa imi gasesc o alta pozitie. Daca ma vezi, mori de ras cum ma zgudui in speranta ca se va misca.

Noi azi suntem cam somnorosi.
In weekend am cumparat cos Maxi Cosi ptr bubu, la care am primit cadou si un set de biberoane Nuk, care contine 2 sticlute de biberoane de 150ml si 300ml, 2 suzete, 2 tetine de schimb si o perie ptr curatat, plus o suzeta Avent. M-a busit si rasul ca eu cumparasem deja, dar asta e, nu strica. Acum avem 5 biberoane.
Am mai cumparat camasutza de noapte cu nasturi ptr spital si ptr acasa ca sa-mi fie mai usor cand alaptez. Deci am mai taiat ceva de pe lista. Continuam operatiunea cumparaturi.
Pupici si sa aveti o saptamana usoara. Incerc sa ma trezesc si revin.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dani, scumpa La Multi Ani! Sa fii iubita si sa ai o bebelina sanatoasa si voinica!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim si eu incerc sa ma asez in fel si fel de pozitii,sa ma masez pe burta dar parca nimic nu are efect...
gabriela daca o sa se faca cuminte domnisoara mea,poate o sa imi fie dor ca sa o mai am in burtica,daca nu... incerc cu al doilea bebe,poate o sa fie mai cuminte
nana eu tot de cumparaturi si listute ma ocup.am scrise pana acum vreo 4 capitole ptr. mine,ptr.bebe dormitor,ptr. bebe baie si tot asa... dar fac comanda de pe net la mothercare,e mai simplu si mi le aduce la usa,decat sa caut eu cu zilele prin magazine.

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxali, Danielle, La Multi Ani!

Sa fiti fericite si sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Urmychance, la ce fel de urgenta te referi? Legata de sarcina? La dr care imi urmareste sarcina. Vase de sange sparte am si eu. Vad eu ce o sa fac cu ele. Deocamdata nu pot sa le fac nimic. In privinta modulului de calcul a medicalului pt sarcina si lauzie, intra pe mailul comun si gasesti acolo un mail de la mine cu toate legile si un rezumat. Si mai e un mail de la Si Bv cu un astfel de rezumat.

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

da, urgenta referitoare la sarcina...de ex, cand ne panicam sau ne curge sange, chestii din astea. Am intrebat pt toate fetele din bucuresti, nu numai pt mine, in cazul in care nu dai de dr. sau ceva de genul asta, sau e noapte si nu vrei sa il deranjezi.

Care e mailul comun? Si parola?
Azi am vazut pt prima oara cum bebe al meu face valuri prin burtica, pana acum era asa ca un sughit, ca un muschi care se zbate, acum se vede cum trece prin burta,cum se plimba. Sunt f fericita.
Pe mine nu ma doare cand bebe misca; uneori, insa, simt prin dreptul pubisului ca un curent electric si sar si tip (ca ma ia prin surprindere) si il speri pe iubi. Aveti idee ce e asta?
Iubi meu iar e plecat in delegatie, l-am intrebat ce surpriza sa ii fac cand se intoarce acasa si el zice: orice, numai un bebelus nu. Il mai speri eu ca uite pot sa nasc oricand si tu esti mereu plecat.

Am facut azi la servici nishte poze care par misto...le postez eu cand ajung acasa....

http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/
urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

La multi ani Sarbatoritelor!!!
Nana lasa ca prind bine biberoanele,cand s-o face mai maricel.Eu vreau s-o invat pe a mea bebelina si cu biberon ca voi incepe munca destul de devreme si sa nu faca atunci mofturi.
Danielle lasa ca si pe mine ma loveste cateodata de scot niste sunete...se mai uita colegii ciudat la mine...Dar suportam n-avem incotro.
Si eu am fost ieri la cumparaturi si am achizitionat suzeta,biberoane,perie de curatat,pudra de talc,termometru si alte minuni...am vrut sa-mi cumpar un aparat din acela de muls...dar inainte de asta vroiam sa intreb pe mamicile care cunosc deja...daca merita banii si de care...ca erau electrice si manuale.

Sabina Y. 28+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput