Pastile pentru slabit in USA

Pastile pentru slabit in USA | Autor: Mirrella

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva cum se numesc pastilele pentru slabit in USA,cum sunt la noi Reductilul samd....?
Si v-as multumi daca mi-ati recomanda vreunul,daca cumva ati incercat,efecte,eficienta,pret...
Multumiri.

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Falcute spune:

Buna Mirella,

Eu am folosit pt un timp "Meta Burner" de la Bio Tech USA.La noi se gasesc in magazinele pt sportivi sau in salile de Fitness.Pot sa spun ca am fost multumita de rezultat.Conditia e sa bei apa multa, sa tii un pic de dieta, si sa faci tratament indelungat.Eu am luat doar 2 luni cate 4 pe zi(doua dimineatza si doua seara).De topit s-au mai topit colaceii,dar am renuntat dupa 2 luni, pt ca mi a fost frica de efecte secundare.Scrie acolo ca nu sunt atestate de Comisia de Nutritie ceea ce pe mine, m a cam speriat.
Oricum mai multe detalii, gasesti aici.http://www.biotechnutrition.ro/pages/suplim/biotechusa/metaburner.html

Numai bine si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mirella singurul medicament folosit in procesul slabirii dar aprobat de FDA este Allure, recent aparut pe piata USA si care se poate cumpara fara reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Eu am folosit Xenadrine EFX si am slabit destul de mult fara efecte adverse. Se gasesc la Walmart sau magazinele specializate din Mall-uri. Sunt in jur de 25$.Daca le gasesti in sale, le poti lua si mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Multumesc pentru raspunsuri,fetelor.
Falcute,sigur ca voi tine si ceva regim,vreau doar ceva care sa ma ajute sa dau ceva kilograme depuse de la sarcina...Cam despre ce efecte secundare vorbesti?
Kim222,crezi ca este eficient"Allure"?Si cam cat costa?Ma ajuta faptul ca se poate cumpara fara reteta.
Yannia,trebuie reteta pentru Xenadrine?
Va pup.

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

yannia, poti da mai multe detalii despre xenadrine: ai facut sport/cat timp pe zi,efecte adverse...

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Si eu te-as mai intreba,Yannia,cam cat tin pastilele,sunt multe,putine la 25?

Mergi la inceput

Se pot cumpara fara reteta. Un tub are 120 de pastile, se ia cate 4/zi. Nu m-am omorat cu sportul, faceam pe bicicleta eliptica, din cand in cand.

Mergi la inceput

Multam,Yannia,ramane sa ma mai documentez sa vad cam de cate tuburi voi avea nevoie.....tu cate ai folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

si sunt chiar eficiente. de unde le-ai luat tu si la ce pret (stiu ca ai mai spus, dar as vrea exact si cu pretul in lei).are efecte adverse. merci.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Mirrella, eu am folosit 1 tub si ceva. Cand am ajuns la greutatea pe care am vrut-o, nu le-am mai luat. Se slabeste dar nu spectaculos. Eu le-am folosit acum 2 ani, am avut de slabit vreo 5-6 kg. Nu le-am mai pus la loc, insa si eu am avut grija sa nu mai mananc junk food la greu.
Capra cu trei iezi, le-am cumparat din America, de la Walmart, $25. Nu stiu daca se gasesc in Romania (topicul era despre pastile din USA). Nu au avut nici un afect advers.

Mergi la inceput