TRIBURILE (5)
Raspunsuri - Pagina 8
ralucami spune:
Fetelor vreau si eu sa plec de la Monkeys dar nu stiu cum sa procedez ca mi-e cam rusine. La mine pe continent sunt fff putini din tribul asta , plus ca nu se ajuta absolut deloc.
VLADA am vazut ca tu ai trecut la India. Am facut niste cercetari si eu cam tot la ei as vrea sa vin. Sunt organizati? Si inca ceva : au vreun PNA, sau ceva cu astia din ALG? ( ca am destui prin jur).
Apropo de cei din tribul "300": am si eu o vecina ( draga vecina) care e din tribul asta si ma spioneaza non stop, si nu are deloc ganduri pasnice. Deci nu m-as mira sa fie intemeiate zvonurile despre cei din tribul mamutelor si cei din "300".
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
liliana29s spune:
Cladire / Necesitate
Cladirea principala
Cazarma - Cladirea principala (Nivelul 3)
Grajd - Cazarma (Nivelul 5) Fierarie (Nivelul 5) Cladirea principala (Nivelul 10)
Atelier - Cladirea principala (Nivelul 10) Fierarie (Nivelul 10)
Curte nobila - Cladirea principala (Nivelul 20) Fierarie (Nivelul 20) Tārg (Nivelul 10)
Fierarie - Cladirea principala (Nivelul 5) Cazarma (Nivelul 1)
Piata centrala
Statuie
Tārg - Cladirea principala (Nivelul 3) Magazie (Nivelul 2)
Taietori de lemne
Mina de argila
Mina de fier
Ferma
Magazie
Ascunzatoare
Zid - Cazarma (Nivelul 1)
Trupe / Conditii pentru cercetarea trupelor
Lancieri - Cazarma (Nivelul 1)
Luptatori cu spada - Fierarie (Nivelul 1)
Luptatori cu toporul - Fierarie (Nivelul 2)
Arcasi - Cazarma (Nivelul 5), Fierarie (Nivelul 5)
Spioni - Grajd (Nivelul 1)
Cavaleria usoara - Grajd (Nivelul 3)
Arcasi calareti - Grajd (Nivelul 5)
Cavalerie grea - Grajd (Nivelul 10), Fierarie (Nivelul 15)
Berbeci - Atelier (Nivelul 1)
Catapulte - Atelier (Nivelul 2), Fierarie (Nivelul 12)
Paladin - Statuie
Generatie de nobili - Cladirea principala (Nivelul 20), Fierarie (Nivelul 20), Tārg (Nivelul 10), Academie (Nivel 1, 2, 3)
Maaama da ce avnsate sunteti voi faceti nobili cred ca vorbiti de Lumea 1 eu am inceput abea acum pe Lumea 2 - am 600P
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
misulescum spune:
vorbesti serios Felicia? cum s-a intamplat asa ceva?
ieri vorbeam cu gagicarul si mi-a zis ca s-ar parea ca s-au rezolvat multe.
AJUTOR!!!!!!!
cei din ALG vor sa ne distruga pe noi,cei dinBB
care cunoasteti ,care aveti ceva pile pe la conducerea lor ,sa putem incheia un pna ,orice.
va dati seama ,noi suntem 24 iar ei 503!!!!!!!!
Acinaaaaaaaaa unde esti?doar pe tine te stiu din ALG.
catrinik spune:
Eu nu inteleg ce se tot intimpla in Monkies.
Tot trimite Gagicarul ala mesaje fara subiect si predicat....
Si se tot trimit circulare.
kali spune:
Pentru listutza... am parasit CC-RO si acum sunt in LS.
Motivul pentru care am plecat este ca nu-s deloc organizati iar conducerea nu se implica in nicio problema; se limitau doar a ne da ordine despre cum sa ne dezvoltam si sa ne formam trupele, dar cand era vorba de un conflict, ceva, sau de mobilizare, dispareau toti ca prin farmec. Nici urma de spirit de echipa si organizare...
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
felicia74 spune:
mai, fetelor, eu nu prea sunt la curent cu situaia din trib, dar mesajele gagicarului ma pun pe ganduri. Daca voi avea nevoie de ajutor, va sari cineva? Sunt cativa membri M-keys in vecinatate dar pana acum nu am vorbit cu ei. In schimb am 2 vecini "gard in gard" pe care m-as bizui (zic eu). Ei sunt in TA si ma bate gandul sa plec la ei.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bruxinha spune:
Doamnelor, mam bagat si io pe triburile. Tot in CC-RO.
Mi-a iesit pe nas:) regele e un zabauc care nu stie de capul lui, asa ca mi-am luat-o rau de la unu' din Scitii.
Ma tot gandesc, raman, dezertez, raman, plec, ma car..