TRIBURILE (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

So, am dat comanda de constructie pt cutea de nobili si nu mai pot sa strang resurse suficiente ca nu mi-am dezvoltat magazia . Asa ca vedeti ca pt nobil tb sa fie si magazia minim level 20 ca altfel nu va lasa sa strangeti resurse. Oricum pana dimineatza se rezolva. Si vedeti ca dupa ce se construieste curtea, pt nobil tb sa bateti moneda. Si mai costa si aia o gramada.
Am pus ochii pe un sat de 1900 pct, parasit..sper sa nu il ia altcineva inaintea mea. Am un vecin din trib cu mine cu care sunt la concurentza si ma irita ca ala are 2 sate si e in primii 60 jucatori din trib. Dar daca iau eu satul asta..intru in primii 25 si il depasesc cu 1000 pcte .
Una peste alta, credeti ca la hotel la bulgari ( 4 stele) gasesc un internet cafe? Ca nu am avut timp sa imi rezolv pb cu netul si nu ma lasa sufletul sa las satul altcuiva.. Mai ales ca voi nu sunteti cu mine in trib si politica noastra nu imi permite sa las loctiitor decat de la noi...

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eniko, eu sper sa gasesti net la bulgari, daca nu in hotel, undeva la un internet caffe... Concediu placut!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Eni, sigur gasesti net chiar si in hotel...e imposibil sa nu aiba
poate sa-zi zica mada, ca ea a fost la bulgari de paste
bafta in continuare.....daca ai nevoie de resurse sa-mi zici, ca poti sa-ti dau eu....si ma ajuti tu peste vreo saptamana, cand imi fac si eu nobil, ok ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Lilina, multzumesc frumos. Am un deficit de vreo 9000 de fier da sper ca in trei ore sa il atrang. Am reusit sa bat si moneda si sper ca pana la 8 sa fac nobilul. Ca sa fac resursele mai repede am demolat un nivel cladirea principala, m-a ajutat mult. Lilina, te ajut cu rag peste o saptamana, pana atunci dk ma descurc cu netul la bg reusesc sa imi fac armata suficenta pt ambele sate...Sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ok...daca ai nevoie de fier, sa zici, ca poti sa-ti dau
si imi dai inapoi, cand termini cu investitia

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Eni cand darami un nivel iti da resursele inapoi sau le pierzi? In ce fel te ajuta demolarea?
Ai putea sa-mi spui cam cata armata ai la 4000 de puncte ... ai respectat chestia aia cu 50% din puncte lancieri si 50% spadasini si 30% spioni pt aparare ... si pentru atac cam ce armata ai?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by festina

Eni cand darami un nivel iti da resursele inapoi sau le pierzi? In ce fel te ajuta demolarea?
Ai putea sa-mi spui cam cata armata ai la 4000 de puncte ... ai respectat chestia aia cu 50% din puncte lancieri si 50% spadasini si 30% spioni pt aparare ... si pentru atac cam ce armata ai?

Daniela mamica lui Raducu (25.10.2006)

Castigi ceva resurse dar sa stii ca nu ff multe. Pentru mine a fost o dezamagire demolarea asta si am mai pierdut si pcte. Trupe am cam asa: 1250 lancieri, 950 spadasini, 340 topoare, 360 arcasi, 700 spioni, 420 cav usoara, 30 cav grea, 50 arcasi cal, 47 berbeci, 25 catapulte, paladin, 1 nobil.
Si sa stiti ca nobilul e tare lenes: atac acum un sat, cu cav usoara fac pana acolo 2 ore, cu nobilul 7 ore, imi ia 14 ore un atac dus intors. Musai sa am net la bg.
Voi cum stati cu trupele? Oricum azi mai tb sa extind ferma si nu mai fac altceva decat recrutare, ca tb sa trimit si in satul pe care il cuceresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetelor, m-ati molipsit si pe mine cu microbul asta cu triburile! Dar pana sa ma prind eu ca sunt mai multe capitole aici si sa citesc, m-am inscris si am nimerit in k65. User e tot elpower cu sat Thea, coordonate 574/627. Nu sunt in niciun trib, da' tare as vrea si eu intr-unul. Cum fac? k55 e departe rau de k65? In Lumea2, ca acolo m-am inscris, inainte de a citi directia pe care v-ati inscris voi toate si asa, intamplator, am nimerit pe k65. Please, !

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Am adaugat si eu la lista de prieteni pe toata lumea de pe Lumea 2. Sper sa ma acceptati !

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Bun sosit printre noi! Ti-am dat accept, dar am vazut ca esti deja intr-un trib, nu?

Mergi la inceput