TRIBURILE (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetelor la care va merg triburile, intrati pe forumul mare si intrebati ce se intampla, va rog...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Eu sunt in plin razboi..am atacat pe unul cu 7000 pcte, am pierdut vreo 2000 spioni, 3500 topoare, 200 berbeci, vreo 2500 calareti . Si acum sunt atacata de colegii lui:pana acum am incasat 6 atacuri da nu au reusit sa imi clinteasca nici macar firu de par..
Da nu ma las pana nu il iau..numai ca acum nu mai am suf forte de atac si sg a primit ajutor. Vb cu baietzii mei din zona, cred ca maine ii facem felu .

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Wow! Esti tare!!! Parca te vad pe cal, la atac, ca o amazoana!

Dar cum v-ati facut voi mii de trupe, ca eu de abia am sute. Si chiar sint activa zilnic, fac si dreg. Am si minele la nivel destul de mare, deci resurse se fac. Dar zau daca pot sa fac mai multe trupe.

Mergi la inceput

Uite ce apare scris cind incerc sa intru pe forumul mare: "SID invalid: 0". Eu am salvat la favorites forumul mare, separat de joc. Si nu merge. Deci e cazut de tot serverul. Problema e ca e week-end si s-ar putea sa nu fie nimeni p-acolo sa-l "ridice". Si mai sint unii care au platit si pentru cont premium. Adica moi, de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Nici la mine nu merge. Poate ne reseteaza iar cu vreo 2 zile, imi iau trupele inapoi...Ce bine ar fi...
Pai, am atatea trupe pt ca joc de mult timp si pt ca nu joc pe pcte. Cum am spus si altadata pt fetele care abia incep jocul: acest joc nu e pe pcte. Va dati seama de asta mai ales cand vin atacurle. Daca nu aveti defensiva puternica ( adica cel putin 2000 lancieri, 2000 spadasini, 500 arcasi, 1500 spioni) riscati sa pierdeti in cateva ore tot. Asa ca mare atentie: prima data va faceti trupe defensive si apoi va razboiti. Iar cand atacati..prima data spionati, apoi se ataca in fctie de trupele aparatorului: topoare, cavaleri, spioni.
Pont: daca trimiteti Paladinul, trupele merg un pic mai repede, preiau viteza paladinului. Asta e bn cand merge si nobilul care e tare lenes, abia se misca. Si nu se ataca noaptea ca are aparatorul bonus de noapte.

Mergi la inceput

Am intrat pe forumul mare, dand un search pe google.
E picat serverul... nu stiu cat dureaza...

poze cu noi

Mergi la inceput

Nici eu nu joc pe puncte, dar a trebuit sa upgradez minele, sa am zidul la maxim, sa cresc cazarma si grajdul, ca altfel dureaza ore pina imi ies citeva trupe (asa ies mai repede). De fapt nici nu sint fruntasa la puncte, dar nici trupe nu am peste 1000 dintr-un singur fel.Eu am cam in numar egal din toate (mai mult sau mai putin, nu chiar egal), ca imi trebuie si aparare, si atac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Faza nasoala pt un coleg de al meu. S-a conversat cu unu de langa el, din alt trib vreo 2 zile: ala i-a zis ca are toate trupele ( si avea ca am vazut raportul de spionaj vreo 1800 din fiecare de trupe defensive plus ofensiva) trimise sprijin.pe alt continent. Pe alt continent!!! Mare prostie:1. nu spuneti niciodata ce aveti si unde, mai ales unora din alt trib. 2. Niciodata nu trimiteti sprijin trupe ofensive, le trimiteti degeaba. Dupa ce a aflat acest coleg cum sta tb, a trimis armata cu 400 berbeci peste tipul asta, i-a distrus tot zidul si a inceput sa il atace cu nobil. Ca dureaza pana se intorc aluia trupele. Si era la ultimul atac cu nobil cand a picat serverul...e, va dati seama cam cum sta ala acum si cum ii binecuvanteaza pe astia cu serverul lor .
Azi am fost tare vorbareatza..sper ca nu v-am plictisit. Dar daca nu merge siteul...Ce sa fac si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La mine tot nu incarca

Va intreb si eu ceva, nu radeti ca sunt si eu la inceput : daca-mi ataca satul cineva si eu nu sunt conectata, se lupta automat,nu?
Daca aia castiga ce se intampla? I-mi fura ce nu e in ascunzatoare? I-mi darama cladiri ceva?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

http://212.48.98.87/

poze cu noi

Mergi la inceput

Dati clic pe link si intrati in joc!
http://212.48.98.87/

poze cu noi

Mergi la inceput