TRIBURILE (5)
Raspunsuri - Pagina 21
lilina spune:
simina, tu nu eshti andral pe Lumea 2
pai ai o gramada de sate parasite pe langa tine!
...sau nu te lasa tribul sa cuceresti sate parasite ?
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Siminaf spune:
Ba da, Lilina, eu mi-s. Tribul nu are treaba decit cu cei cu care avem aliante sau PNA. Dar satele din jur is miiiici. E unul care era intr-un trib cu care aveam PNA si acum vad ca a parasit tribul, nu mai e in nici unul. Am trimis 20 de spioni si mi i-a casapit, deci nu stiu ce si cum acolo. Am mai trimis 100 de spioni acum, sa vad. Daca merita, l-as lua, ca are peste 1000 de puncte.
Ideea era: daca e fake, adica nu a iesit pe bune din trib, ci doar cit sa vada cine, ce si cum, si la o adica ii vin ceilalti in ajutor si o iau eu rau pe spinare?! Ca nici nu am de-ai mei prea pe aproape. Merita sa-l atac?
Edit: am pierdut si suta de spioni. Deci am pierdut 120 de spioni pina acum. Intrebarea ar fi: mor si din spionii lui? Sper! Am chemat inapoi spionii pe care-i aveam trimisi ca suport in alte sate din trib si cum ajung aia acasa, trimit 250 sau 300 de spioni, poate aflu totusi ce are ala p-acolo. O fi suficient?!
lilina spune:
oho, daca au murit atatia spioni, e clar ca cineva are armata mare acolo in ideea ca vrea sa cucereasca satul
eu am mai spus, m-am bagat la sate mici si f.f.f aproape...la 5-10 minute distanta
le-am crescut minele si targul si acum adun resurse
JUCATI TRIBURILE
Siminaf spune:
Aha, deci mai bine sa nu mai trimit nici un spionas, nu? Satul nu e parasit, dar e un sat destul de mic - 1243 de puncte. De unde atita armata, daca nu trimisa de cei din tribul din care - chipurile - tocmai a iesit? Nu? Mai bine-l las in plata Domnului.
lilina spune:
1243 nu e sat destul de mic, din punctul meu de vedere
poate a investit mult in armata, poate are alti prieteni care ii ofera sprijin...e mai sigur cu un sat parasit, zic eu
JUCATI TRIBURILE
Siminaf spune:
Incerc miine, ziua (la mine), ca sa am timp sa spionez pe indelete. Si cred ca ma voi axa pe unul parasit, cum zici tu.
Multumesc.
eunice78 spune:
La 1243 pcte nu e obligatoriu sa aiba armata multa. Tb sa trimiti nr dublu de spioni decat are aparatorul ca sa obtii informatii ( si sa nu moara aia pe acolo, poti sa trimiti si mai putini, dar cel putin nr de spioni al celui atacat, insa vei avea pierderi). Nr mare al spionilor e o tactica excelenta. Poti sa ai in sat 400 spioni si armata ff putina. Daca nu esti spionat cu macar 600 spioni atacatorul nu afla mai nimic. Ideea este ca de multe ori cel care ataca cu spioni si nu obtine informatii crede ca ai armata multa si nu te mai ataca. Eu am avut surpriza sa atac un sat cu 2000 pcte cu 1000 spioni si ala avea 500 spioni si vreo 50 lancieri , 30 spadasini.
Asa ca investiti in spioni. Sunt fff importanti.
De asemenea este indicat sa fii atent la jucatorul pe care intentionezi sa il ataci ca sa vezi cum creste in punctaj. Daca creste repede sigur are armata ff slaba. Sunt si jucatori care inca nu au inteles ca acest joc nu e pe puncte. Am eu un exemplar care are vreo 9000 pcte si armata extrem de putina. Din pacate, nu il pot ataca ca e de la mine din trib, ca l-as face varza.
Eu as spiona satul respectiv cu vreo 600 spioni..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
eunice78 spune:
Lilina, nu te superi pe mine ca sunt de alta parere....
Eu sunt si un jucator mai agresiv, de fapt, imi place sa ma razboiesc si mi se pare mai interesant cand tb sa ma mai si lupt un pic ...
Simina, tu esti pe Lumea 2 sau si pe Lumea 1 ?
xandrutza_76 spune:
Lilina, am noutati: pe lumea 1 mai am un sat, Arrow, 471|661;
pe lumea 2 am schimbat tribul: HIGH.
Merci!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eunice78 spune:
Satele mele pe Lumea 1: Macondo, Aracataca, Aguajira si Baranquilla. Trib: NWO. Am promovat in tribul mama .
Spor la joc!