TRIBURILE (5)
Raspunsuri - Pagina 19
vlada spune:
Buna ! E vreo fata din India pe lumea 1 care imi poate tine locul 2 sapt cat sunt in concediu...? Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sabina V spune:
Fetelor cum fac sa cuceresc si eu sate ? Mi-am facut trupe , generatie de nobili , am atacat un sat parasit dar nu sa intamplat nimic. Ce mai trebuie sa fac ?
poze
eunice78 spune:
Trebuie sa ataci satul respectiv cu nobil pana cand ii scade adeziunea la 0. Scrie in raport la ce adeziune ai ajuns. De obicei adeziunea scade 33% la un atac si se reface cu un procent pe ora. Asa ca tb sa ataci satul cu nobil de cel putin 4 ori daca il ai aproape, de mai multe ori daca e satul departe
Eu ma pregatesc de razboi: tribul meu a intrat in razboi cu ALG si eu am un sat , de fapt 2 langa care sunt 12 din tribul asta :((.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
lilina spune:
da, il ataci in minim 4 valuri pt.a-l cuceri si te duci cu armata multa si spioni, ca sa fii sigura ca nu iti moare nobilul (asta daca se trezeste altcineva ca vrea sa ia satul respectiv si trimte suport acolo....mie mi s-a intamplat ....am pierdut 2 sate...le-am scazut adeziunea la 28, deci practic, la urmatorul atac era al meu si a venit altul si l-a luat :((( asa ca mare grija)
BAFTA
eunice, daca ai nevoie de ajutor, sa strigi BAFTA MULTA
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
codruta_grg spune:
De ce dureaza asa mult sa putem face invitatii la tribul PizBuin? Cand vom putea face noi invitatiile?
Nu vreau sa tirmit mesaje cuiva, ca hai invita-l pe nu stiu care, ca....etc....
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
catutza spune:
Buna!
Ma primiti si pe mine la voi? Mi-am facut sat, in lumea 2, K43 (316/462), sat "catairi".
Azi am tot construit, acum fac lancieri...sunt harnica rau.
Ma invita si pe mine cineva intr-un trib? Cum accept? Am mai primit o invitatie, dar de teama nu am acceptat (sincer nici daca vroiam nu avem cum pentru ca nu stiam )
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Claudelu spune:
din pacate tribul nostru (GDT) a ajuns la capacitate maxima. am sa intreb comandantul daca pot sa mai fac invitatii.
Sa inteleg ca ma paste si pe mine inchiderea de cont? Avem cont atat eu cat si sotul dar niciodata n-am intrat amandoi odata...cand intra el dadeam eu log off si invers, plus ca am declarat ca avem aceeasi legatura de internet....sper ca nu-mi inchis contul tocmai acum cand incepe sa-i mearga bine satului meu
madau spune:
Catutza...te asteptam la noi in trib. Iti dau invitatie de la tribul PWGN~1..sa fii pe faza
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
eunice78 spune:
Da, poti cuceri un sat parasit, mai usor chiar deoarece, in principiu, nu are armata. Insa cauta si tu un sat cu pcte mai decat multe, nu 2-300. E pacat sa irosesti nobilul pe un sat cu un punctaj asa mic. Nu recuperezi resursele pe care le investesti in nobil, taleri decat ff greu, in timp..
Lilina, multumesc. Sigur o sa am nevoie de ajutor, ca acum am vreo 20 de dusmani pe langa mine. In principiu, am trupe defensive destule ( am cate 2-3000 lancieri, 2500 spadasini, arcasi, spioni etc) dar mi-e frica de atacurile coordonate. Ca daca vin vreo 7 deodata? Strig la nevoie.
Alexandrina, , nu ne-am auzit de mult. Am fost plecata in concediu, acum sunt la soacra-mea ( trei saptamani), i-am dat liber sotului sa poata sa isi termne teza de doctorat acasa in liniste. Ca sa se revanseze m-a facut abon la Orange. Asa ca acum iar am net.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)