Problema !

Problema ! | Autor: ariana31

Link direct la acest mesaj

M-am "imbogatit"de prin bazinul de la pedichiura sau nu stiu de unde cu o veruca ,neg sau ce o fi care arata cam asa :
la degetul mare pielea este ingrosata (pe o parte )se pare ca s-a extins un pic si sub unghie ,nu doare ,dar nu se poate taia sangereaza foarte repede .
Am incercat cu tot felul de tratamente locale ,dar degeaba.
As vrea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu o astfel de problema si cum a rezolvat-o?
Astept cu interes raspunsurile voastre ,multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Se face una programare la un dermatolog despre care ai ceva recomandari pozitive.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am avut la degetul mare de la mana, mi le-am cauterizat(erau 2 veruci) si totul e ok .
Problema la tine este ca va trebui sa intre si sub unghie deci sa scoata o parte din ea .
Se face insa sub anestezie locala si nu simti nimic nimic.
Iti sugerez sa mergi cat mai repede , ca sa nu se extinda sub toata unghia si sa fie mai rau...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

quote:
Originally posted by Clover

Se face una programare la un dermatolog despre care ai ceva recomandari pozitive.

multumesc de raspuns dar tratamentele locale au fost facute la indicatia a 3 dr. dermatologi

doream raspunsul cuiva care s-a mai confruntat cu o asemenea problema

oricum merci de intentie!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Eu am avut la degetul mare de la mana, mi le-am cauterizat(erau 2 veruci) si totul e ok .
Problema la tine este ca va trebui sa intre si sub unghie deci sa scoata o parte din ea .
Se face insa sub anestezie locala si nu simti nimic nimic.
Iti sugerez sa mergi cat mai repede , ca sa nu se extinda sub toata unghia si sa fie mai rau...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

multumesc de raspuns.

am sa incerc iar la dermato desi am sugerat ideea cu cauterizarea mi s-a spus ca trece cu trat local.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Eu am avut anul trecut o veruca plantara, e o minunatie foarte dureroasa, parca mergeam pe oua, asa schimonosita eram.
Eu am folosit un unguent din farmacie "veruca heal and seal".(chiar asa se cheama) E in jur de 20 lei, poate mai scump, dar dupa aproximativ o luna de tratament, a trecut si nu a mai recidivat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Initial creeata de ariana31

M-am "imbogatit"de prin bazinul de la pedichiura sau nu stiu de unde cu o veruca ,neg sau ce o fi care arata cam asa :
la degetul mare pielea este ingrosata (pe o parte )se pare ca s-a extins un pic si sub unghie ,nu doare ,dar nu se poate taia sangereaza foarte repede .
Am incercat cu tot felul de tratamente locale ,dar degeaba.
As vrea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu o astfel de problema si cum a rezolvat-o?
Astept cu interes raspunsurile voastre ,multumesc.

Suna a autodiagnostic, de-asta ti-am zis sa mergi la dermatolog.

Incearca sa iti intaresti sistemul imunitar si sa iei vitamine din complexul B. Se pare ca cel mai rapid tratament e sa sufoci negul punand mereu leucoplast pe el, desi nu vad cum ai face asta vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sotul meu a avut si a mers la lassermed(nu stiu daca asa se scrie) au cab undeva in dr taberei 34....dar cand era mai tanar zicea ca a mai facut si atunci i le-a cauterizat.
bafta multa si sanatate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

da la degetul mare la mana, la dermatolog si l-a scos

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Incearca la un homeopat. Cred ca se poate rezolva.
Iti pot recomanda unul, pe PM daca te intereseaza.

Mergi la inceput

Multumesc mult pt raspunsuri mi-am facut deja o noua programare saptamana viitoare la un alt dermatolog ,sa vedem ce o iesi.

Mergi la inceput